46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

RA notiks seminārs „Darba drošība darbā ar lāzeriem – ES standarti un prasības”

Jūs gribat vairāk uzzināt par lāzeru drošības noteikumiem, standartiem un kā tos var ieviest un ievērot ražošanā? Jūs gribat, lai Jūsu darbinieki strādātu drošā vidē un viņiem būtu speciālas zināšanas, lai viņu rīcība darba vietā būtu pārdomāta un atbildīga? 

Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja projektu finansiāli atbalsta Vācijas Akadēmiskās apmaiņas dienests (DAAD) no Vācijas Ārlietu ministrijas piešķirtajiem līdzekļiem

Jums ir konkrēti jautājumi un ir nepieciešamas profesionālas konsultācijas, tad mēs sirsnīgi ielūdzam Jūs apmeklēt divu dienu apmācības semināru „Darba drošība darbā ar lāzeriem – ES standarti un prasības”.
 
Seminārs notiks no 11.augusta līdz 12.augustam Rēzeknes Augstskolas Inženieru fakultātē, Atbrīvošanas alejā 115, 4. korpuss, 105. auditorija  no plkst. 8.30  līdz 14.00, reģistrācijas sākums plkst. 08.00.
 
Mērķauditorija: darba drošības speciālisti uzņēmumā, inženiertehniskais remontpersonāls, lāzeriekārtu operatori.
 
Jums būs iespēja saņemt kompetentu, profesionālu palīdzību un informāciju no vadošiem speciālistiem šajā nozarē Eiropā. Apmācību kursa noslēgumā, veiksmīgi izpildot testu, varēs saņemt apliecību.
 
Semināra referents: Dr.- Ing. Jörg Schille – Laserinstitut Mittweida.
 
Lāzera tehnoloģija ir virzītājspēks inovācijai un tiek uzskatīts par galveno tehnoloģiju dažādās ekonomikas nozarēs. Tādēļ lāzera tehnoloģijas ir svarīgas arī maziem un vidējiem uzņēmumiem Latvijā. Svarīgākais punkts šajos pasākumos ir inovatīvas lāzeru materiālu apstrādes sistēmas un tehnoloģijas. Drošības tehnikas pasākumiem ir nenovērtējama loma, lai jaunās tehnoloģijas būtu drošas.
 
Seminārs tiek organizēts Rēzeknes Augstskolas īstenotā projekta „Inovatīvās lāzertehnoloģijas mašīnzinībā” ietvaros (Innovative Lasertechnologien in der Maschinenbau), ko finansiāli atbalsta Vācijas Akadēmiskās apmaiņas dienests (DAAD) no Vācijas Ārlietu ministrijas piešķirtajiem līdzekļiem.
 
Seminārā dalība ir bezmaksas.

Semināra programma.
 
Lūgums reģistrēties dalībai seminārā līdz 10.augustam, sūtot uz e-pastu:   ru.vtpp@inbox.lv informāciju ar:
  • Jūsu firmas nosaukumu;
  • plānoto dalībnieku skaitu no Jūsu uzņēmuma;
  • kontaktinformāciju.


www.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"