46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Rēzeknes sākumskolai un Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijai apstiprināti direktori

Фото: 46.lv foto kolāža
Ceturtdien, 6.augustā Rēzeknes pilsētas domes sēdē tika pieņemts lēmums iecelt Rēzeknes sākumskolas direktores amatā Ilonu Stramkali, kura līdz šim strādāja Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldē Metodiskā centra galvenās speciālistes-metodiķes amatā, vēsta pašvaldībā.
Lēmums pieņemts, pamatojoties uz likumu „Par pašvaldībām” un Izglītības likumu, Ilonas Stramkales kandidatūra saskaņota ar Izglītības un zinātnes ministriju 2015.gada 30.jūlijā. Izsludinātajā amatu konkursā piedalījās pieci pretendenti.

Atgādinām, ka Rēzeknes sākumskola ir izveidota Rēzeknes 1. vidusskolas un Rēzeknes Valsts ģimnāzijas reorganizācijas rezultātā.

Savukārt sakarā ar Rēzeknes 1. vidusskolas un Rēzeknes Valsts ģimnāzijas reorganizāciju par Rēzeknes Valsts 1. ģimnāziju, tika izsludināts atklātais konkurss uz vakanto Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas direktora amatu. Konkursā piedalījās tikai viens pretendents – Rēzeknes 1. vidusskolas direktors Jānis Poplavskis, kurš ieņem šo amatu kopš 2003. gada.
Pamatojoties uz likumu „Par pašvaldībām” un Izglītības likumu, kā arī uz Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas 2015. gada 23. jūlija saskaņojumu, Rēzeknes pilsētas domes sēdē tika pieņemts lēmums Jāni Poplavski no šā gada 2.augusta atbrīvot no Rēzeknes 1.vidusskolas direktora amata un ar 2015. gada 6. augustu iecelt Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzijas direktora amatā.
 
2013.gada decembrī J. Poplavskis ieguvis pedagoģijas doktora zinātnisko grādu.

 
lat.46.lv  

Комментарии (0-7/7)
Jauniete 11.08.2015 15:58
Lai veicas, Ilonai! Viņai noteikti izdosies, bet pilsētas jauniešiem tas ir zaudējums. Tik pozitīva un atraktīva ierēdne bija vienīgā, kas tajos, pēc vecuma piesmakušajos kabinetos, ienesa dzīvību. Poplavskis nekāds, visu tāpat komandēs Drelinga. Žēl, ka jaunajā ģimnāzijā jauniešu lietas visdrīzāk komandēs pensionāre Prīdāne. Pēc Ilonas, tas ir neiedomājami.
Ineta 11.08.2015 17:59
Vēsture atkārtojas.
Patriote 11.08.2015 18:29
Žēl ka visi tikai runā. Ejat un darat....bet nē...tikai aprunāt citus. Nesaprotu, kas nepatīk visiem Drelingā. Super skolotāja un vietniece. Poplavskim ar nav ne vainas. Atšķirībā no Vilkastes viņš ir cīnītājs....nevis gļēvulis, kas aizbēga kā žurka no slīkstošā kuģa, ko pats nogremdēja ar neko nedarīšanu...un pameta mūs vienus.
Napoleons 11.08.2015 21:19
Kurš ir Napoleons?
jauniete 12.08.2015 11:38
Drelinga tiešām ir super skolotāja un darbu darītāja, bet Poplavskis vienkārši ,,lobs puiss", kura vietā lietas izdara citi, viņš ir pozitīvais, smaidošais tēls. Ar vadītājiem tā dažreiz gadās, tas ir normāli. Bet lai veicas! Tikai nav skaidra šīs reformas būtība - tāpat palika divas skolas, divi direktori, skolotāji skraidīs pa skolām, lai sanāktu slodze. Ak, jā, aizmirsu - pilsētas vadības ambīcijas un Eiropas nauda.
vēl lielāks Patriots 12.08.2015 12:48
Ko tu zini par Vilkastes patiesajiem aiziešanas iemesliem??? Laikam jau neko! Spriedelēt un plātīties gan māki. Un kāds tavs ieguldījums cīņā par ģimnāziju???
citrons 12.08.2015 16:58
Priecājos par visiem - gan Poplavski, gan Ilonu, gan Drelingu, gan Prīdāni. Viņi visi, katrs gan ar savām stiprajām, gan vājajām pusēm (neviens no mums nav ideāls), ir cienījami, atsaucīgi, līdz šim vienmēr atvērti komunikācijai un vienkārši jauki cilvēki. Prieks par viņiem! Lai veicas!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"