46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Šonedēļ, Atbrīvošanas alejā darbojas ceturtā būvdarbu shēma

Фото: rezekne.lv
No pirmdienas, 8. jūnija, Atbrīvošanas alejā, Kosmonautu ielā un Strādnieku šķērsielā jau darbojas ceturtā būvdarbu shēma, informē Attīstības pārvaldes vecākais projektu vadītājs Imants Mekša. Tā ir pēdējā minētajā krustojumā, un lai izvairītos no sarežģījumiem un nepatīkamām situācijām, piedāvājam iepazīties ar kustības virzieniem 4. shēmas darbības laikā.
Virzoties no centra, atļauts braukt taisni pa Atbrīvošanas aleju, bet, lai nogrieztos pa labi, ir jāizmanto „kabata”. No Strādnieku šķērsielas atļauts griezties pa labi.

Savukārt, virzoties uz centru, aizliegts no Atbrīvošanas alejas nogriezties pa labi uz Strādnieku šķērsielu un no Varoņu ielas griezties pa labi uz Atbrīvošanas aleju, kā arī izbraukt uz Atbrīvošanas aleju no Kosmonautu ielas. Aizlieguma ceļa zīmes uzstādītas ar mērķi mazināt automašīnu plūsmu pašā krustojumā. 
 
Darbi 4. shēmā ilgs līdz nedēļas beigām. Pēc ceturtās shēmas izbūves, atliks ieklāt trešo asfalta kārtu visā krustojumā. Trešās asfalta kārtas ieklāšana notiks nakts stundās, jo dienas laikā ir intensīva satiksmes plūsma. Paralēli tam arī zem tilta notiks Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas darbi. 
 
Maskavas ielas posmā 10. jūnijā ceļa kreisajā pusē tiks ieklāta virsšķembu kārta un divas asfalta kārtas, tad satiksme tiks pārvirzīta pa izbūvēto asfaltu, savukārt ceļa labajā pusē tiks ielikti bortakmeņi, virsšķembas un asfalts. Paralēli tiks būvēti trotuāri ielas abās pusēs.
 
Darbi norit pēc plāna, un jau jūnija beigās vai pašā jūlija sākumā visi ieplānotie būvdarbi tiks pabeigti.

ceturta_shema_aleja.pdf
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"