46.lv
Sestdiena, 2024. g. 18. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ēriks, Inese, Inesis/ Ирина, Яков
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Video: deputāti vienbalsīgi neatbalsta jauna sporta totalizatora izveidi

Фото: 46.lv fotokolāža
Pirmdien, 15. jūnijā, notika  Rēzeknes pilsētas domes pastāvīgo komiteju sēde. Pilsētas attīstības, infrastruktūras un sabiedriskās kārtības komitejas sēdē deputāti skatīja jautājumus, tostarp par atļaujas izsniegšanu sporta totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu Upes ielā 34b, Rēzeknē. Sēdē piedalījās: J.Krišāns. A.Stecs, A.Irišins un V.Dubovskis. 
Uņēmums SIA Joker Ltd iesniedza veiktu pētījumu, kurā atspoguļots, ka liekākais pilsētas iedzīvotāju vairākums neiebilst pret jauna sporta totalizatora atvēršanu. Toties deputātiem bija radušās zināmas šaubas veiktās aptaujas validitātē. Deputāts V.Dubovskis atzīmēja, ka pētījumam nav pievienotas pētījuma metodes, pats pielikums noformēts neatbilstoši, kas liek apšaubīt veiktā pētījuma leģitimitāti. 
 
Savukārt, komitejas priekšsēdētājs J.Krišāns aicināja kolēģus atbalstīt lēmumprojektu, kur dome AIZLIEDZ atvērt jaunu azartspēļu iestādi Rēzeknē. Krišāns piebilda, ka drīzumā tiks uzbūvēts Olimpiskais centrs, kuru apmeklēs arī bērni, tāpēc totalizatora atvēršana nav iespējama. 
 
Deputāti vienbalsīgi balsojot AIZLIEDZA jauna totalizatora atvēršanu boulinga ēkā (Upes iela 34b).

 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"