46.lv
Svētdiena, 2024. g. 05. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ģederts, Ģirts/ Гаврила, Виталий, Всеволод, Климентий, Лука
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

SIA „Rēzeknes slimnīca”piešķirt valsts finansējumu kodolmagnētiskās rezonanses izmeklējumu veikšanai

Фото: rezekne.lv
Nacionālais veselības dienests atbalstīja pašvaldības SIA „Rēzeknes slimnīca” lūgumu piešķirt valsts finansējumu kodolmagnētiskās rezonanses izmeklējumu veikšanai, paredzot šim mērķim 2015. gadā 152 651 eiro 1674 izmeklējumiem.
Izvērtējot kodolmagnētiskās rezonanses izmeklējumu pieejamību Latgalē, Nacionālais veselības dienests konstatēja, ka šis pakalpojums tiek sniegts tikai Daugavpilī, jo 2014. gadā tika pārtrauktas attiecības ar otru pakalpojumu sniedzēju Rēzeknē.

Tā kā Rēzeknes plānošanas vienībā dzīvesvieta ir deklarēta 69 480 iedzīvotājiem (24% no visiem Latgales nodaļas teritorijas iedzīvotājiem) un Rēzekne atrodas attālināti no Daugavpils, Nacionālais veselības dienests uzskata, ka kodolmagnētiskās rezonanses izmeklējumu pieejamība jānodrošina arī Rēzeknē.
Atgādinām, ka pieteikties kodolmagnētiskās rezonanses izmeklējumiem Rēzeknes slimnīcā var pa tālruņiem 646 22239, 22003871
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
sl. 31.01.2015 12:01
Kad es janvāra sākunā izgāju mag, rez. Rēzeknē par pilnu samaksu un ar atbildi aizbraucu uz Rīgu, viņi Stradiņos pateica atklāti,mēs Rēzeknes rezonansei neticam un par pilnu to neuzskatām jo, neuzticamies ne aparatūrai kāda tur uzlikta ne arī aprakstiem kurus tur neprot aprakstīt. Brauciet uz MS "ARS" un izejiet tur.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"