46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Ziemassvētki un Jaunais gads pie Rēzeknes lielās egles

Фото: pasākuma afiša
Ziemassvētkos un Jaunajā gadā satiksimies pie Rēzeknes egles Festivāla parkā (Pils ielā 17) un kopā meklēsim brīnumus viens otra acīs un pasakainajos stāstos.
25. decembrī plkst. 17.00 pie Rēzeknes egles mazus un lielus dejās un rotaļās aicinās Rēzeknes teātra “Joriks” pasaku varoņi, piepildot Ziemassvētku vakaru ar smiekliem un savstarpējo prieku.
 
Tāpat katru vakaru līdz 30. decembrim no plkst. 16.00–19.00 Festivāla parkā svētku namiņā var satikt Ziemassvētku vecīti. No 19. līdz 23. decembrim no plkst. 16.00–19.00, kā arī 25. un 26. decembrī no plkst. 16.00–19.00 Festivāla parkā darbosies arī tirdziņš.
 
31. decembrī plkst. 23.00 Rēzeknē (Festivāla parkā, Pils ielā 17) īsi pirms pusnakts notiks brīnums un ciemos ieradīsies Jaunā gada gars! Jaunā gada nakts ir brīnumu nakts un šajā naktī brīnums notiks arī ar Valmieras teātra aktrisi Regīnu Devīti, kurai īsi pirms pusnakts Jaunā gada gars sniegs iespēju kļūt par Sniegbaltīti.
 
Lai nākamais dzeltenās zemes Cūkas gads būtu rēzekniešiem īpaši veiksmīgs, viņai līdz pusnaktij būs jāatrod sevis cienīgs kavalieris. Kādus pārbaudījumus Sniegbaltīte būs sagatavojusi saviem pielūdzējiem, kuru no tiem viņa izvēlēsies, lai kopā sagaidītu Jauno gadu, to visu redzēsim viegla flirta apvītajā muzikālajā stāstā “Īsi pirms pusnakts”.
 
Svētku programmas režisors – Mārtiņš Kagainis, galvenajā lomā – Valmieras teātra aktrise Regīna Devīte, kura daudziem skatītajiem spilgtā atmiņā palikusi kā Zentiņa no populārā pašmāju seriāla “Ugunsgrēks”, piedalīsies arī Rēzeknes deju studija “Stoptime” (vad. Liāna Merņaka-Ņikitina) u. c. mākslinieki. Pusnaktī Jaungada salūts!
 
Priecīgu Ziemassvētkus un laimīgu Jauno 2019. gadu!
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dominique 01.12.2022 17:23
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"