46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Rēzeknes “STOPTIME” dejotāju nopelni decembrī un koncerts janvārī

Фото: publicitātes foto
Rēzeknes deju studija “STOPTIME” 2018. gadu noslēdza ar divām sacensībām, kurās guva godalgotas vietas.
2. decembrī mūsu jauniešu komanda devās uz Minsku (Baltkrievija), lai piedalītos Mūsdienu deju čempionātā “Bizon 2018” solo, mazo grupu un formāciju kategorijās. Mūsu dejotājs un treneris Reinis Sandors izcīnīja 2. vietu solo House dejas kategorijā un junioru izlases komanda “Tasty Crew” – 3. vietu Hip-Hop mazajās grupās (līdz 7 cilvēkiem). Sacensības ilga divas dienas un konkurence bija spēcīga, bet ļoti iedvesmojoša, kas šādus braucienus padara ļoti nozīmīgus dejotāju izaugsmei.
 
Un jau 22. decembrī divas komandas no Rēzeknes devās uz ikgadējo Rīgas domes kausu 2018, kurā guva 5 godalgotās vietas. Bērnu izlases komanda “Koman’doz” ieguva 1. vietu Hip-Hop formācijās (šovi), junioru komanda “Tasty Crew” ieguva 1. vietu mazajās grupās un 2. vietu formācijās, Timurs Trizna – 3. vietu Hip-Hop solo bērnu grupā, un Reinis Sandors – 1. vietu Hip-Hop solo pieaugušo grupā.
 
Bet no janvāra sākuma dejotāji gatavojas studijas ziemas koncertam, kas tradicionāli notiks Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā (“Joriks”) 17. janvārī plkst. 18.00. Koncerts ir bezmaksas, bet ir jāizņem ielūgumi NBKN kasē no 10. janvāra (vietu skaits ierobežots). Koncertā uzstāsies visi studijas dejotāji – gan paši mazākie, kuriem šī būs pirmā pieredze uz skatuves, gan jau pieredzējušas komandas un studijas treneri.
 
Rēzeknē deju studija “STOPTIME” darbojas jau 10.gadu un mēs esam priecīgi dalīties šajā priekā un mīlestībā pret deju. Tiekamies koncertā!
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dominique 01.12.2022 17:21
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"