46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Latgales vēstniecībā GORS viesosies Francijas džeza kvartets “Impérial Orphéon”

Фото: rezekne.lv
Sestdien, 2. martā, Baltijas koncerttūres laikā Latgales vēstniecībā GORS viesosies Francijas džeza kvartets “Impérial Orphéon”, kura skanējumam neesot līdzīgas apvienības arī uz tik plašās mūsdienu džeza mūzikas skatuves.
Līdz šim vienīgo reizi Latvijā grupa viesojās 2015. gadā, bet nu “Impérial Orphéon” būs iespēja dzirdēt arī Rēzeknē. Kvarteta programmā, kura ir pilna enerģijas un mudina uz līdzi dejošanu, blakus brazīļu ritmiem un Balkānu priekpilnajai aizrautībā, skan gan popmūzikas un blūza skaņdarbi, gan valši un mūziklos dzirdētas melodijas.

Džeza kvartets ir radies, satiekoties četriem mūziķiem, kuru īpašā kvalitāte ir izcili izjustā saspēle. “Impérial Orphéon” apvienojušies akordeonists un dziedātājs, kurš izglītību ieguvis kā operdziedātājs un savulaik dziedājis vadošās lomas uz vairāku Francijas operteātru skatuves, Remī Pulakiss (Rémy Poulakis), saksofonists Žerālds Ševijons (Gérald Chevillon), saksofonists Damjēns Sabatjē (Damien Sabatier), kā arī sitaminstrumentālists Antonēns Lēmarī (Antonin Leymarie). Viss iespējamais saksofona kā mūzikas instrumenta arsenāls un elektroniskie efekti, aizrautīga perkusiju un akordeona spēlē, kā arī liriskais dziedājums mūziķu sniegumā koncertus pārvērš par balli mūsdienīgos raksturdeju ritmos.

Latgales vēstniecības GORS Mākslinieciskās nodaļas vadītāja Ilona Rupaine saka: “Gan rēzekniešiem, gan pilsētas visiem vienmēr ar prieku cenšamies sarūpēt dažādus pasaules muzikālos baudījumus arī intīmākā gaisotnē GORS Mazajā zālē – vai tā būtu teiksmaina mūzika, kas ar projektu “Yggdrasil” aizveda Ziemeļvalstu mūzikas ceļos, ugunīgi Dienviditālijas ritmi, ko iededza grupa “Kalascima”, vai kā šoreiz – līdzi aizraujošs džezs no Francijas ar “Impérial Orphéon”.”

Džeza kvarteta “Impérial Orphéon” koncerts notiek sadarbībā ar Francijas institūtu Latvijā un Valsts kultūrkapitāla fonda un Rēzeknes pilsētas domes atbalstu. Biļetes iespējams iegādāties Latgales vēstniecības GORS un “Biļešu Paradīze” biļešu sistēmās un internetā, biļešu cena 13,00–16,00 €. GORS kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem 10 % atlaide.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
Sergej 09.12.2019 12:02
Vīriešus! Atradu foršu iepazīšanās vietni, daudz pieejamu meiteņu un sieviešu no manas pilsētas! Varbūt noderēs kāds cits ---> russex.xyz
Dominique 01.12.2022 17:05
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"