46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Latgalieši pārsteidz ar Sieviešu dienai veltītu ceļojumu (video)

Фото: Video fragments
Grupa jaunu, apņēmīgu latgaliešu nolēmuši pārsteigt visas Latvijas sievietes svētkos, dodoties Sieviešu dienai veltītā ceļojumā pa Latviju, to vai viņiem ir izdevies pārsteigt Startptautiskajā Sieviešu dienā, skatieties video "Sveicīns Sīvīšu dīnā"!

Комментарии (20-30/34)
Olita 08.03.2016 21:25
Sodien sanemu loti, loti daudz apsveikumu, bet sitas parspeja visus kopa nemot. Es alkal pabiju visaas labakajas Latvijas vietas. Diemzel Latvijas nacionalistiem kuri neko nedara tas loti skauz to vien var ka nomelnot, bet tas dara jus vel stiprakus. Liels PALDIES par apsveikumu, vienkarsi burvigi. Olita. Anglija
vīlusies 08.03.2016 22:31
taa kautkaa nu nekaa - malači ka gribēja..bet nu nav izdevies
rēzekniete 09.03.2016 00:23
Pfff, jelgavniece un dobelniece, sēdiet tik vien tālāk mājas halātiņos satinušās un ar dzīvi neapmierinātas.. mūsu latgaļu puiši ir labākie.. ejiet pameklējiet, varbūt, ka kāds čiulītis atvēlēs kādu puķīti, lai dzīve liktos gaišāka.. Neko bravūrīgu nemanīju, puiši vnk ir uz pozitīva viļņa, paldies jums!!!
Ināra 09.03.2016 07:03
Paldies puišiem!!!!:)Apsveikums bija interesants un radošs!!!!Žēl,ka komentēja tās,kurām nepatika-neviens jau nespiež skatīties un pieņemt apsveikumu, bet ne jau visi prot pieņemt dāvanas.Latgalīši malači, nalosit najaukūs komentarus, lai skuobst tuoluok "dāmas".Un nauzskotu,ka man ir zams inteliģencis leimens,ja man patika tei sirsneiba,kū jaunī veirīši īguļdā, uzfilmejūt šū sveicīņi!!!!:)
Rēzekne 09.03.2016 12:55
Ļoti jauks apsveikums. Man patika:)
Onufrs 09.03.2016 14:10
Brōļi čangaļi troki gon āšat! Ja namuok fiļmēt, tod lobuok navajag. Tys gon nabeja luobs gobols. Poruok gribejat poši izacaļt iz tys svāktu dīnas! Jiusu izdareibys nu vīnkorši zamiskas. Maņ kauns, ka esat latgalīši nu dīn kauns! Duomojat kū filmejat, duomojat! Palosyt gromotas par fiļmešonas muokslu i toļkin tod filmys taisat! Kotra uzfiļmeto i pasaceito niansa kauč kū nūzeimoj!
Lolita 09.03.2016 16:14
Super!!!! :))
Aļona 09.03.2016 17:19
Мне очень понравилось это видео, так как парни старались поздравить девушек со всей душой, если бы они это не хотели бы, то такого не чего не вышло бы.Они не кому плохо не сделали, поздравили девушек всей Латвий от души и уважением. Я не увидела не одного выпившего человека в этом видео, как написано в комментариях. На это я могу сказать что человек судит либо по своему состоянию, либо потому что, как говориться в выражение ''Кому что болит, о том и говорит''. Люди если Вам не понравилось это видео, то зачем вообще смотрели. да и ещё негативно выразились?! Парни вы молодцы, я хочу сказать Вам за это большое спасибо, за ваше поздравления и старание, на моём лице вы принесли улыбку. Супер так держать :-*
bērnība 09.03.2016 18:37
Nudien puiši bērnība bij stingri apdalīti ar uzmanību. Sievietes jau dažādas citām patīk bruņiņieki baltā zirgā, citām atkal primitīvi tēvaiņi, kādi te uzbildēti... kā saka gaumes lieta!
Meitene no laukiem 10.03.2016 14:44
...noskatījos, bet tā arī īsti to domu nesapratu- pie katras šiltes vai nu uzrāpšanās, vai pavārtīšanās pa zeni, vai pagrūstīšanās un visur vicinot to Latgales karogu. Kaut kas tur īsti nebija kārtībā ar to režiju.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"