46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Rēzeknē viesosies “Teātris Azotē” ar poētisku pasaku “Persefone”

Фото: rezekne.lv
Otrdien, 31. janvārī plkst. 18.00 Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā viesosies “Teātris azotē” ar izrādi bērniem un pieaugušajiem “Persefone”.
“Persefone” ir poētiska pasaka, kas ar ēnu teātra un leļļu palīdzību izspēlē slaveno sengrieķu mītu par Dēmetru un viņas meitu Persefoni, ko nolaupa pazemes dievs Aīds. Izrādes radošās komandas interpretācijā šī pasaka stāsta arī par dabas ritmu, gadalaiku ritumu un cilvēku alkām pēc lietu kārtības. Mēs taču sapņojam, lai haosā, kas mums apkārt virmo, būtu mazas miera saliņas, kur uz brīdi norimt un, piemēram, iedzert tēju kopā ar kādu, ko mīlam. Iestudējums ar panākumiem rādīts festivālos Latvijā, Francijā un Austrijā.
 
Izrādes radošā komanda: Eva Krāsenska (Čehija, scenogrāfija un iecere), Jolanta Znotiņa, Marika Čerņavska, Aija Treimane (režija, aktierdarbs, kostīmi), Austra Hauks (video projekcijas), Jānis Pitens (mūzika).
 
Izrādes garums 45 min.
 
Ieejas biļetes (bērniem – 2,00 €, 1 pieaugušais – bez maksas) var iegādāties Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama kasē, tālr. 64622182.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"