46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Muzikālo strūklaku koncertuzvedums „Satikšanās Rēzeknē”

Фото: Gundars Kaminskis
Muzikālo strūklaku koncertuzvedums „Satikšanās Rēzeknē” ir stāsts par mūziku un mīlestību ar unikālu muzikālo strūklaku šovu, kas norisināsies Rēzeknē, Festivāla parkā 1. augustā plkst. 22:30.
Koncerta apmeklētājiem būs iespēja vērot multimediālo koncertuzvedumu par mūziku un mīlestību ar Baltijā unikālu muzikālo strūklaku šovu, kurā piedalās rokmūziķis Atis Ieviņš, publiku pārsteidzot ne tikai ar “dzelzs rīkli”, bet arī milzu enerģiju un lielisku skatuves harizmu, izcilā operdziedātāja ar plašu pieredzi ne tikai opermūzikā, bet arī popmūzikas un džeza žanrā- Ilona Bagele, kā arī šarmantie dejotāji Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs.
 
Koncertuzvedums sāksies ar video stāstu par to, kā trīs dažādi mākslinieki- jauna dejotāja, populāra operdziedātāja un talantīgs rokmūziķis meklē ceļu uz skatuves virsotnēm un savu dzīves piepildījumu, iejūtoties un izdzīvojot dažādu skatuves tēlu dzīves, līdz šo mākslinieku ceļi nejauši krustojas. Video stāsts ļaus skatītājiem sekot šo trīs izrādes varoņu reālajai dzīvei pēcāk uz skatuves.
 
Pirmajā daļā dzirdēsim mūziku no neaizmirstamās Raimonda Paula operetes „Māsa Kerija”, bet otrajā daļā pasaulslaveni skaņdarbi, dziesmas un romantiski dueti no pazīstamiem mūzikliem un izrādēm, kā arī izcilākās roka un popmūzikas balādes, papildinātas ar īpašu horeogrāfiju, ļaus skatītājiem izdzīvot uzveduma varoņu iztēles un muzikālos pārdzīvojumus, bet dejojošās strūklakas, kas šausies debesīs vairāku desmitu metru augstumā, ūdens ekrāns un maģiskās ūdens grafikas projekcijas kopā ar ūdens lielgabalu šaltīm un citiem specefektiem, nojauks realitātes robežu un dāvās emocionālu un vizuālu pārdzīvojumu ikvienam koncertuzveduma apmeklētājam.
 
Uzveduma režisors – Valdis Pavlovskis, horeogrāfe – Ieva Kemlere, mūzikas aranžētājs – Kristaps Krievkalns, video projekcijas – Rihards Šešo, producente Ieva Šteinberga, strūklaku tehniskais nodrošinājums- kompānija „Artisitic”.
 
Ieeja pasākumā – bez maksas!

lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"