46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Sagaidot Ugunīgā pērtiķa gadu, Festivāla parkā, notiks humoristiska koncertprogramma

Фото: Anna Kuzmina
Sagaidot Ugunīgā pērtiķa gadu, Rēzeknē, Festivāla parkā pilsētas iedzīvotājus un viesus ar humoristisku koncertprogrammu “KAD SITĪS DIVPADSMIT” izklaidēs Dailes teātra dziedošie aktieri Lauris Subatnieks, Aldis Siliņš un Gundars Silakaktiņš, kuri visi kopā pazīstami kā vokāli “dramatiski” instrumentālā grupa “ILGA”, kas šogad atzīmē savu desmit gadu jubileju.
31. decembrī plkst. 22:00 - 01:00  notiks humoristiskais JAUNĀ GADA SAGAIDĪŠANAS KONCERTŠOVS „Kad sitīs divpadsmit”. JAUNGADA SALŪTS, Festivāla parkā, Pils ielā 17,ieeja bezmaksas.

Spožie un humora pilnie aktieri koncertšovā izpildīs jautras ziemas dziesmas, kā arī iejutīsies dažādu Salavecīšu lomās. Aktieris Aldis Siliņš, kurš plašākai sabiedrībai pazīstams kā seriāla „UgunsGrēks” Donāts, atveidos temperamentīgo latgaļu Ziemassvētku vecīti, aktieris un TV3 šova „Izklausies redzēts” žūrijas pārstāvis – Lauris Subatnieks iejutīsies krievu Ziemassvētku vecīša jebšu Дед Мороз tēlā, savukārt aktieris, režisors un populārā TV seriālu balss Gundars Silakaktiņš koncertšovā pārstāvēs Eiropu kā visiem zināmais Santa Klauss.

Kā jau kārtīgiem Jaunā gada vēstnešiem, vecīšiem neiztikt arī bez savām uzticīgajām Sniegbaltītēm, kuras viņi paņēmuši līdz uz Rēzekni, lai pierādītu, ka katra no viņu palīdzēm ir pati labākā! Temperamentīgā latgaliešu Ziemassvētku vecīša Sniegbaltīte no dziedošās Tihovsku ģimenes pārsteigs visus ar jestrām latgaliešu tautas dziesmām, Santa Klausa Sniegbaltīte- ar populāriem pasaules hitiem, bet vislielāko smieklu šalti izraisīs krievu Ziemassvētku vecīša jebšu Дедa Морозa Sniegbaltīte, kura būs atceļojusi no tālās Ukrainas, proti, atraktīvā Verka Serdjučka. Kura no dāmām uzvarēs un kā Salavecīši izturēs lielo sāncensību, to visu varēs vērot, atbalstīt, dejot un piedalīties publikas konkursos humoristiskajā koncertšovā “KAD SITĪS DIVPADSMIT”, kuru uzsāksim un noslēgsim ar Ugunīgā pērtiķa gada dejām dīdžeja pavadībā, kā arī visi kopā uzgavilēsim skaistajam Jaunā gada salūtam..

 
.
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"