46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

Rēzeknes folkloras draugu kopa „Vīteri” aicina ģimenes iesaistīties Lieldienu vīterošanā

Фото: Anna Kuzmina
Lieldienas rītā, 27. martā no plkst. 9.00 līdz 14.00 Brāļu Skrindu ielā pretī Kultūras namam „O'Mammas gadatirgū” mājražotāji un zemnieki piedāvās veselīgus un gardus lauku labumus svētku galdam, bet no plkst. 13.00 līdz 14.00 Rēzeknes folkloras draugu kopa „Vīteri” aicina ģimenes iesaistīties Lieldienu vīterošanā, informē Maija Upeniece, pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” reklāmas speciāliste. 
Visus aicinām iet kuplā pulkā un aktīvi piedalīties, nedrīkst ļauties malā stāvētāja un vērotāja lomai! „Vīteri” iemācīs gan jestras dziesmas un dančus, gan  aizraujošas spēles un rotaļas.
 
Pēc aktīvas izkustēšanās brīvā dabā, plkst. 15.00 pulcēsimies Rēzeknes Kultūras namā un baudīsim tautas deju koncertu „Lieldienu sadancis”. Koncertā uzstāsies gan Rēzeknes vidējās paaudzes deju kopas „Vadži” un „Dziga”, Rēzeknes novada Verēmu Tautas nama deju kolektīvs „Kūzuls”, gan viesi no pārnovadiem – Cesvaines deju kolektīvs „Sprīdītis”, Gulbenes vidējās paaudzes deju kolektīvs „Apinītis”, Jūrmalas tautas deju kolektīvs „Tapa”, Bauskas tautas deju kolektīvs „Mēmele”.
 
Latgales vēstniecībā GORS (Pils ielā 4) 27. martā plkst. 19.00 skatītājus priecēs dziedošā Igauņu ģimene ar koncertu „Vysi zīdi pļaveņā”.
 
Savukārt Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā 27. martā, kad tiek atzīmēta arī Starptautiskā teātra diena, plkst. 17.00 Teātris-studijas „Joriks” aicina uz pirmizrādi pēc Šekspīra lugas „Gals labs – viss labs”.
Priecīgas Lieldienas!
 
Uzmanību autovadītājiem! Sakarā ar “O’mammas gadatirgu” laikā no plkst. 08.00 līdz plkst. 15.00 tiks slēgta satiksme Brāļu Skrindu ielā posmā no Atbrīvošanas alejas līdz V.Seiles un Baznīcas ielas krustojumam.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"