46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

II Latvijas jaukto vokālo ansambļu konkursā augstākais vērtējums — “Skonai”!

Фото: rezeknesnovads.lv
Sestdien, 20. maijā Rēzeknes novada vokālā studija „Skonai” devās uz Siguldu, kur piedalījās II Latvijas jaukto vokālo ansambļu konkursā. Sacensība notika koncertzālē „Baltais flīģelis”, kur „Skonai” jaunieši dāvāja skatītājiem un žūrijai lielisku sniegumu, saņemot augstāko pakāpi un uzvaru kopvērtējumā savā kategorijā.
Konkurence nebija no mazākajām, un arī žūrija bija visai nopietna, tomēr, izpildot trīs dziesmas dzimtajā latgaliešu mēlē, kurām visām mūzikas autore ir „Skonai” mākslinieciskā vadītāja Guntra Kuzmina, kolektīvam izdevās sasniegt iecerēto.
 
Pašiem Rēzeknes novada vokālās studijas „Skonai” dalībniekiem gandarījums un prieks par paveikto ir milzīgs, jo tika ieguldīts liels darbs. Mīļu paldies sakām mūsu vadītājiem – Guntrai Kuzminai un studijas kustību un deju skolotājam Edgaram Juknam par darbu, nesavtību un iedvesmu, kas liek doties pretim sasniegumiem! Ja kolektīvs ir vadītāju spogulis, tad varam būt ļoti laimīgi! Attaisnot uz mums liktās cerības un ļaut Rēzeknes novada vārdam izskanēt Latvijas mērogā allaž ir liels gods!
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
donots 28.05.2017 22:37
Interesanti no kādas gan valodas ir šis "skonai"Latgaliešu valodā savā mūžā neko tādu dzirdējis neesmu. Laikam no lietuviešu- viņiem galotnes ar -ai( Traķai, Mažēikjai, labai gerai). Kur ta latgaliešu patriotisms?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"