46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Modes skate 2017

Фото: publicitātes foto
Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra “Zeimuļs” šūšanas darbnīcā radoši un aktīvi piedalās meitenes no dažādām Rēzeknes skolām. Visa gada garumā audzēknes čakli strādāja un izpaudās, veidojot savu tērps. 23. martā šūšanas pulciņu audzēknes pulcēja savus radus un draugu ARPC “Zeimuļs” organizētajā modes skatē, lai demonstrētu mācību gadā paveikto.
Pulciņa audzēknes demonstrēja 33 pašu šūtos tērpus un aksesuārus. Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja apskatīt dažāda veida kleitas, svārkus, bikses, kostīmus, mugursomas un tērpiem pielāgotus aksesuārus.
 
Modes skates ietvaros, tika demonstrētas tērpu kolekcijas, kas izveidotas priekš Vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas konkursa un tērpu skates “Latvijas toņi un pustoņi”. Konkursam tika pieteiktas trīs tērpu kolekcijas: Okasnas Kupcovas tērpu kolekcija “Uguns un ūdens”, Lauras Laizānes un Lienes Skrebinskas tērpu kolekcija “Tagadne un nākotne” un Ineses Buravecas tērpu kolekcija “Ziedu pļavā”. Tērpu kolekcijas vērtēja RMDV Mākslas skolas vadītāja Kristīne Binduka. Konkursa 2. kārtai izvirzīja Lauras Laizānes un Lienes Skrebinskas tērpu kolekciju “Tagadne un nākotne”. Šī tērpu kolekcija pārstāvēs ARPC “Zeimuļs” konkursa 2. kārtā, kas notiks 28. aprīlī Preiļos.
 
Modes skatē savus tērpus demonstrēja pulciņa audzēknes: Laura Laizāne, Evelīna Pranča, Katrīna Grietiņa, Patrīcija Benislavska, Elvīra Vasilevska, Evelīna Egle, Paula Dukaļska, Amanda Raudive, Oksana Kupcova, Anastasija Karpačova, Liāna Meļko, Ariana Kristiņa, Liene Skrebinska, Annija Mozga, Amēlija Gritāne, Santa Adijāne.
 
Izsakām pateicību skolotājām Skaidrītei Romančukai un Evitai Skrebinskai par ieguldīto darbu un pulciņa dalībniecēm par aktīvu iesaistīšanos modes skates organizēšanā!
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"