46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Rēzekne šogad svin savu 730. jubileju

Фото: rezekne.lv
Jaunā gada sākumā piedāvājam ieskatu lielākajos kultūras notikumos Rēzeknē 2015. gadā, kad svinam pilsētas 730. jubileju, lai rēzeknieši un viesi, kurus gaidām ciemos, var saplānot atpūtas laiku.
Jau februārī Rēzeknē tiks pasniegta latgaliešu kultūras gada balva “Boņuks”, bet pavasaris iesāksies ar sievietēm veltītiem koncertiem un “Gada sievietes Rēzeknē” apbalvošanu.

Aprīļa sākumā Lieldienu svinēšana savīsies ar Rēzeknes pusmaratonu, bet aprīļa pēdējā nedēļā atkal tiksimies tradicionālajās Latgales podnieku dienās. Maijā vienosimies velobraucienā LR Neatkarības atjaunošanas dienā, baudīsim dažādas mākslas izpausmes Muzeju naktī un 3.Mākslas un mūzikas festivālā “SEVEN HILLS”.

Jūlijā Rēzeknē uzziedēs folkloras festivāls “Baltica 2015”, augusta sākumā svinēsim Rēzeknes pilsētas 730.jubileju, bet mazliet vēlāk ļausimies kino valdzinājumam īsfilmu festivālā “Open Place”.

Septembrī  čehu noskaņas Baroka mūzikas dienās, bet oktobrī iedziļināsimies ērģeļmūzikas skaņās. Novembrī tradicionāli „Ieelposim Rēzekni”, piedaloties tautas skrējienā, bet decembrī gaidīsim mirdzošus pārsteigumus.

Lai katram izdodas atrast laiku atpūtai un zvaigžņu skaitīšanai Rēzeknē – pilsētā Latgales sirdī!
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"