46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Aicina pieteikties Dzīvo skulptūru šovam Rēzeknē (foto)

Фото: RKTC foto
Trešo gadu pēc kārtas no 29. līdz 31.maijam Rēzeknē notiks Mākslas un mūzikas festivāls “Seven Hills” 2015, kas pulcēs kopā mūziķus, dejotājus un māksliniekus. 30.maijā no plkst. 18:00 līdz 21:00 gājēju promenāde gar Rēzeknes upi atkal pārvērtīsies par “Dzīvo skulptūru dārzu”, kad skatītāji varēs izbaudīt dzīvo skulptūru pārvērtības. 
Aicinām iesācējus un profesionāļus dzīvo skulptūru mākslā piedalīties konkursā un līdz 2015.gada 18.maijam pieteikties Dzīvo skulptūru šovam Rēzeknē!
 
Dzīvās skulptūras vērtēs žūrija, ņemot vērā tēla kopējo vēstījumu, dalībnieka meistarību, estētiskos un izklaidējošos aspektus. Konkursa piecas dzīvās skulptūras, kuras pēc žūrijas vērtējuma iegūs vislielāko punktu skaitu (izņemot īpaši aicinātās viesu skulptūras), saņems naudas balvas, kopējais balvu fonds ir 500 eiro (sīkāk par dzīvo skulptūru konkursa vērtēšanas kritērijiem un balvu piešķiršanu nolikumā ––  skat. pielikumā). Tāpat arī apmeklētājiem būs iespēja nobalsot par interesantāko skulptūru un noslēgumā viena no dzīvajām skulptūrām iegūs skatītāju simpātiju balvu.
 
Pieteikšanās dalībai Dzīvo skulptūru šovā Rēzeknē līdz 2015.gada 18.maijam, nosūtot aizpildītu pieteikuma veidlapu un skices pa e-pastu kultur@rezekne.lv ar norādi “Dzīvās skulptūras”.
 
Papildus informācija: Maija Brēķe, pašvaldības aģentūras “Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” direktores vietniece, tālrunis 26102732 
 
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"