46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 09. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Einārs, Ervīns, Klāvs/ Василий, Степан
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

FOTO: Grupa DAKOTA un Edvīns ir ļoti gandarīti par aizvadīto pirmo koncertu

Фото: Mareks Šteins, Māris Bārtulāns, Linda Kaufmane
Portāls 46.lv sazinājās ar grupu DAKOTA, lai uzzinātu, kā ir aizritējis pirmais lielās tūres koncerts. 
Koncerta klausītāji atzinīgi vērtē grupas uzstāšanos. Ināra : «Edvīna Zariņa balss skan tikpat labi, kā pirms daudziem gadiem. Bija lieliska sajūta klausīties agrāko gadu skaistākās melodijas. Es it kā atgriezos skaistajā jaunības laikā. Prieks par baušķeniekiem, kuri tik kuplā skaitā ieradās atbalstīt savējo mākslinieku.»

Vairāki koncerta apmeklētāji uzteica koncerta augsto māksliniecisko līmeni, videografikas, skatuves noformējumu. Īpašu gandarījumu sniedza  gaismu mākslinieku augstā meistarība.  Kā arī atzinīgi vārdi, no apmeklētāju puses tika veltīti mūzikas skanējumam, pārdomātajai koncerta programmai.

Atgādināsim, ka grupa  18. aprīlī Latgales vēstniecībā GORS rēzekniešus un pilsētas viesus priecēs  grupa „DAKOTA” ar savu jubilejas koncertu „MANA SPĒLE”, kurā ne tikai dzirdēsim grupas zelta repertuāru, bet arī dziesmas no mūzikla „Nāc pie puikām” un skaņdarbus no jaunā grupas jubilejas albuma. 

Pēc pirmajiem koncertiem mums visiem, gan grupai, gan projekta komandai ir lieliska sajūta. Ar nepacietību gaidām GORA koncertu, jo Jūsu Rēzeknes  koncertzālei ir ļoti labas atsauksmes.
 

Foto no grupas koncerta.
lat.46.lv  
Foto

 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"