46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » KULTŪRA

Izsludināts Marijas Naumovas papildkoncerts „Pusnakts Parīzē”

Lielās intereses dēļ Latgales vēstniecībā „GORS” 2014. gada 30. augustā plkst. 14.00 notiks papildkoncerts Marijas Naumovas koncertprogrammai „Pusnakts Parīzē”.
Koncertprogramma „Pusnakts Parīzē” veidota kā muzikāla izrāde, jo dziedātāja Marija Naumova ne tikai dzied, bet arī stāsta par Parīzi, par dziesmām, ko izpilda, to rašanos. Kopā ar Mariju Latvijas koncerta apmeklētājiem būs iespēja baudīt izcilā akardeonista Fransuā Parizi, kas ir viens no labākajiem šī žanra izpildītājiem pasaulē, sniegumu. F.Parizi ir uzrakstījis mūziku Vudija Alena filmai „Pusnakts Parīzē”. Koncertā gaitā tiks atskaņoti jauni skaņdarbi, ko Fransuā Parizi un Brigita Reno (Brigitte Renaud) uzrakstījuši speciāli mūsu dziedātājai Marijai Naumovai.
 
Šī muzikālā programma klausītāju sirdis iekarojusi jau pirms diviem gadiem. Taču šoreiz šī būs atšķirīga muzikāla pastaiga pa romantisko Parīzi - koncerta gaitā dziedātāja vēlas klausītājiem uzburt Franciju, ļaut viņiem kaut mazliet sajust un izbaudīt Parīzes šarmu un eleganci. Koncerta „Pusnakts Parīzē” apmeklētājiem būs iespēja klausīties skaistākās Parīzes melodijas – gan ikvienam labi zināmas, gan ne tik bieži dzirdētas.
 
Koncertprogrammā „Pusnakts Parīzē” Marija Naumova uzaicinājusi piedalīties savus draugus, ar kuriem muzicē jau vairāk nekā 15 gadus, kā arī izcilo akordeonistu Fransuā Parizi (Francois Parizi, Francija).
 
Kā piebilst dziedātāja Marija Naumova: „Šis viennozīmīgi būs skaists muzikāls ceļojums pa romantiskāko pilsētu pasaulē – Parīzi, ko jau vairākus gadus dēvēju par savām mājām. Ceru, ka mums izdosies klausītājiem uzburt to skaisto šarmu un eleganci, ko var sajust Parīzē. Ar nepacietību gaidu koncertus Rēzeknē, jo šī būs mana pirmā uzstāšanās skaistajā Rēzeknes koncertzālē. Prieku un iedvesmu sniedz arī klausītāju interese, jo izpārdotā koncerta dēļ nolēmu Rēzeknē izsludināt papildkoncertu.”
Biļetes uz koncertprogrammu „Pusnakts Parīzē” iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta vietnē www.bilesuparadize.lv . Biļešu cenas, sākot no 7 EUR.
 
Vairāk informācijas par akardeonistu Fransuā Parizi: http://www.francoisparisi.com/  

 


 
Источник: rezekne.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"