46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Hokejists Girgensons pirmo reizi sakaujas spēles laikā (Video)

Фото: AP/Scanpix
Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien aizvadīja pirmo kautiņu savā Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā, tomēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda ar rezultātu 0:5 (0:1, 0:3, 0:1) izbraukumā kapitulēja šī brīža līgas līderei Tampabejas "Lightning", informē mixnews.lv.
Izšķirošā mačā bija otrā trešdaļa, kad "Sabres" hokejisti paši veica vien trīs metienus pa vārtiem, bet ļāva pretiniekiem gūt trīs vārtus.

Otrās trešdaļas vidū pret Girgensonu tika veikts ass spēka paņēmiens un latvieti ne tikai aizstāvēt metās komandas biedri, bet arī viņš pats iesaistījās kautiņā ar Sedriku Paketu, saņemot noraidījumu uz piecām minūtēm.

"Mēs visi esam komandas biedri," pauda Girgensona pirmais aizstāvētājs Ņikita Zadorovs. "Visi cīnāmies viens par otru un palīdzam viens otram. Uzskatu, ka tieši tā mums jāspēlē."
Ja pirmajās divās trešdaļā katra no komandām kopā nopelnīja vien pa divām soda minūtēm, trešajās 20 minūtēs tās kopā tika pie 106 soda minūtēm. Par cīņas spožāko zvaigzni kļuva Stīvens Stemkoss, kurš guva vienus vārtus un izpildīja divas rezultatīvas piespēles, bet "Lightning" vārtsargs Bens Bišops atvairīja visus 13 pretinieku raidījumus, aizvadot pirmo "sauso" spēli šosezon.
 
 
mixnews.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"