46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Ludzā uzieta alkohola tirdzniecības vieta (foto)

Фото: Valsts policija
Vakar, 10.decembrī Ludzas iecirkņa policijas darbinieki veica sankcionētu kratīšanu kādā privātmājā, kurā pēc sākotnējās informācijas notika nelikumīga alkohola tirdzniecība, informē Anastasija Laizāne, VP Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore.
 
Kratīšanas rezultātā minētā informācija apstiprinājās – dotajā privātmājā policisti atrada un izņēma 80 litrus nelikumīgā alkohola, kā arī cigaretes bez LR akcīzes markām. Tāpat pārbaudes rezultātā tika noskaidrots, ka minētajā vietā notika ne tikai alkohola pārdošana, bet arī izgatavošana – atrasts un izņemts arī alkohola izgatavošanas ierīce. 

Šīs nelikumīgās saimniecības īpašniece, 1965.gadā dzimusī sieviete, jau agrāk bija vairakkārt pieķerta pie alkohola izgatavošanas un tirdzniecības. Par savām pretlikumīgām darbībām sieviete ir gan administratīvi sodīta, gan arī ir aizdomās turamās personas statusā vairākos kriminālprocesos, kas saistīti ar nelikumīga alkohola izgatavošanu un realizēšanu.

Kriminālvajāšanai nosūtīto kriminālprocesu ietvaros, Ludzas iecirkņa policisti toreiz ir izņēmuši lielu daudzumu alkohola. Diemžēl var secināt, ka gaidāmās kriminālatbildības perspektīva sievieti neattur no nelikumīgā alkohola biznesa.
 
lat.46.lv  
Foto
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"