46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Nacionālā apvienība vēlas aktivizēt darbību Latgalē

Фото: LETA
Starp nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) prioritārajiem virzieniem ir gan partijas biedru skaita palielināšana, gan arī aktīva darbība Latgalē, sestdien partijas kongresā stāstīja VL-TB/LNNK valdes loceklis, Saeimas deputāts Jānis Dombrava, vēsta ziņu portāls Delfi.
 
 
Dombrava neslēpa neapmierinātību ar to, ka VL-TB/LNNK ir vāji pārstāvēta Latgales pašvaldībās un kopumā šajā reģionā partija saņem vien aptuveni 5% lielu atbalstu. Ja nākotnē nacionālā apvienība vēlas nostiprināt savas pozīcijas valdībā, tad svarīgi sākt ar Latgali, akcentēja deputāts, piebilstot, ka šajā reģionā "dzīvo mūsu valsts patrioti", kurus arī jāspēj uzrunāt.

Debatēs partijas biedri runāja arī par drošību kontekstā ar ģeopolitisko situāciju un uzsvēra, ka jāstiprina gan ārējā, gan iekšējā drošība. Tāpat tika pārrunātas arī citas tēmas, piemēram, deputāts Edvīns Šnore sacīja, ka visus šos gadus notika mēģinājumi integrēt sabiedrību, tomēr pašlaik ir palikušas divas opcijas - veicināt valstij nelojālo cilvēku izceļošanu vai piekāpties viņiem un veidot divkopienu valsti.
 
Jau ziņots, ka sestdien nacionālās apvienības kongresā Ogrē tika pārvēlēta VL-TB/LNNK vadība, un līdzpriekšsēdētāju amatus saglabāja Gaidis Bērziņš un Raivis Dzintars.
 
 
www.delfi.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"