46.lv
Sestdiena, 2024. g. 27. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle/ Мартин, Остап
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Apdrošinātāji izdod unikālu polisi

Ieviešot pasaules praksi Latvijas pasākumu organizēšanā un apdrošināšanas jomā, nozīmīgākajiem "Rīga 2014" šīs vasaras pasākumiem ERGO izdod Latvijā unikālu polisi.
Tā ietver tik plašu risku klāstu, kāds līdz šim apdrošināšanā Latvijā nav bijis. Līdz ar to Latvijā ienāk pavisam jaunas apdrošināšanas iespējas, kas turpmāk būs pieejamas pasākumu, koncertu, konferenču, izstāžu u.c. nozīmīgu notikumu organizatoriem.
Būtiskākais, kas iekļauts šajā ERGO polisē, ir pasākuma nepārtrauktības apdrošināšana, kas līdz šim tādā mērogā un apjomā nav bijusi nevienam pasākumam Latvijā. Pasākuma nepārtrauktības apdrošināšana tiek izmantota, lai atlīdzinātu zaudējumus, kas saistīti ar tā sagatavošanu un ko radījusi kāda persona vai personu grupa, nejaušība vai laika apstākļi.

Šādi būs apdrošināti "Pasaules koru olimpiādes" zvaigžņu koncerti ar slavenāko pasaules līmeņa mākslinieku dalību, koncertcikla Dzimuši Rīgā koncerti, kā arī rudenī plānotie vērienīgie "Staro Rīga" pasākumi un "Eiropas Kinoakadēmijas" balvas pasniegšanas ceremonija. Bet turpmāk šāda polise būs pieejama ikvienam pasākumu organizatoram Latvijā, kas vēlēsies saņemt nodrošinājumu pasākuma atcelšanas, pārcelšanas vai citos riska gadījumos.

"Mums ir patiess gandarījums, ka ERGO ir izveidojusi šo pasaules līmeņa produktu arī Latvijā, un par iespēju to dāvināt Eiropas kultūras galvaspilsētā Rīgā notiekošajiem pasākumiem. Turpmāk pasākumu organizatoriem, rīkojot starptautiska mēroga notikumus Latvijā, nebūs šāda veida polise jāiegādājas pie Rietumeiropas apdrošinātājiem, lai nodrošinātu starptautisku organizatoru un mākslinieku prasības," stāsta Ingrīda Ķirse, ERGO valdes locekle Baltijas valstīs.
Pēc viņas teiktā, jaunā ERGO polise ietver visu risku apdrošināšanu, kas atlīdzina zaudējumus, ja pasākums kādu iemeslu dēļ nav noticis vai ir pārcelts uz citu laiku vai vietu.
"Apdrošināmie riski var būt, piemēram, nepiemēroti laika apstākļi, mākslinieku vai dalībnieku neierašanās no viņiem neatkarīgu iemeslu dēļ, norises vietas pēkšņa nepieejamība un citi," norāda ERGO valdes locekle.

ERGO polise "Rīgas 2014" pasākumiem nodrošina pasākuma rīkotāja un tā dalībnieku aizsardzību pret zaudējumiem, kas var rasties neizbēgamu ceļojuma kavējumu dēļ, slimības vai naves gadījumā, nelaimes gadījuma dēļ, kā arī nelabvēlīgu laika apstākļu, kā arī tad, ja pasākums kādu iemeslu dēļ tiek pārcelts uz citu laiku vai citu norises vietu un tas radījis izdevumus organizatoriem, dalībniekiem vai apmeklētājiem.
Cilvēki var saņemt atpakaļ savu biļetēs iztērēto naudu, ja pasākums nenotiek, vai kompensāciju par izdevumu starpību, kas radusies, piemēram, pārceļot to uz citu norises vietu.

"Ņemot vērā, ka mūsu pašu, "Rīga 2014", veidotie pasākumi ir augstā mākslinieciskā un organizatoriskā kvalitātē, priecē, ka, pateicoties jaunajam ERGO apdrošināšanas veidam, šīs vasaras lielākie Rīga 2014 notikumi būs apdrošināti atbilstoši pasaules līmeņa praksei," pauž nodibinājuma "Rīga 2014" vadītāja Diāna Čivle.
Sniedzot atbalstu šī gada nozīmīgākajiem Eiropas kultūras notikumiem Latvijā, ERGO kā "Rīga 2014" oficiālais apdrošināšanas partneris dāvā apdrošināšanu lielākajiem svētku programmas pasākumiem, nodrošinot šo unikālo, līdz šim Latvijā nebijušu polisi, lai apmeklētāji bez bažām, piemēram, par nepiemērotiem laika apstākļiem vai jebkādiem citiem iemesliem varētu būt droši par ieguldīto un kvalitatīvi baudīt pasākumus.
 
Источник: mixnews.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"