46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Vietējais policijas priekšnieks ar darba džipu vizinās uz veikalu un mājām

Фото: TVNET lasītāja
Vai pašvaldības policijas priekšnieks var regulāri braukt uz citiem novadiem iepirkties un vienkārši uz mājām ar dienesta automašīnām? Šādu jautājumu uzdeva kāda portāla TVNET lasītāja, norādot, ka Saulkrastu pašvaldības policijas priekšnieka darba automašīna regulāri atrodas pie lielveikala Ādažos. Savukārt Saulkrastu pašvaldībā akcentēja, ka, pildot amata pienākumus, pašvaldības policijas priekšniekam jāatrodas ne vien pašvaldības teritorijā, bet arī ārpus tās, vēsta portāla TVNET lasītāja.
TVNET lasītāja rakstīja: "31.10.2014. pulksten 15:30 Ādažos, Rīgas gatvē pie lielveikala Apelsīns, ievēroju, ka kārtējo reizi stāv Saulkrastu pašvaldības policijas džips, kas pie šā veikala brauc regulāri gandrīz katru dienu. Es zinu, ka ar šo džipu pārvietojas Saulkrastu pašvaldības policijas priekšnieks Aleksandrs Inārs Zaharāns.

24.11.2014. pulksten 18:50 Ādažos, Rīgas gatvē pie lielveikala Apelsīns, kārtējo reizi pamanīju Saulkrastu pašvaldības policijas džipu. Diemžēl šoreiz nebija līdzi fotoaparāta, tāpēc nofotografēju ar telefonu.. Šoreiz fiksēju jauno Saulkrastu pašvaldības policijas Ford Rendžeru.
 
Saulkrastu pašvaldības policijas priekšnieks Zaharāns ar dienesta automašīnu brauc regulāri uz savām mājām Langstiņos, pat ne māju, bet pareizāk greznu villu, kas neatpaliek no miljonāra Gerkena villas, kas atrodas tieši blakus.
 
Un grafiks viņam tāds interesants - ierodas darbā ap pulksten 10.00 vai 11.00 un no darba bieži brauc prom jau ap pulksten 15.00, protams, ar dienesta auto.
 
Jautājums, vai pašvaldības policijas priekšnieks var regulāri braukt uz citiem novadiem iepirkties un vienkārši uz mājām ar dienesta automašīnām?

Pilnu Mobilā reportiera reportāžu lasīt  šeit. 


Ja arī Tu esi fiksējis līdzīgas situācijas Rēzeknes pilsētā, sūti mums uz info@46.lv, mēs publicēsim un noskaidrosim !

Veidosim ziņas kopā!

 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"