46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 20. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Salvis, Selva, Venta/ Антонина, Давид, Йосип, Тадей, Нил
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Jēkabpilī policija aiztur grupējumu, kas pārdevis narkotikas

Фото: nra.lv
Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde informē, ka strādājot pastiprināti narkotisko vielu aprites apkarošanas jomā, Jēkabpilī policisti aizturējuši trīs personas.
VP ZRP Jēkabpils iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki, realizējot operatīvo informāciju, trīs personas par marihuānas realizāciju aizturēja pagājušās nedēļas piektdienas vakarā Jēkabpils pilsētā. Policijas darbinieki atsavināja 49 gramus marihuānas, kuras aptuvenā vērtība tirgū varētu sasniegt pie 1000 eiro. Diviem no aizturētajiem tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu. Agrāk minētās personas par līdzīgu noziegumu pastrādāšanu ir nonākušas policijas redzeslokā. Uzsākts kriminālprocess.

Ir uzsākts kriminālprocess pēc KL 253’ 2.daļas - Narkotisko un psihotropo vielu neatļauta izgatavošana, iegādāšanās, glabāšana, pārvadāšana un pārsūtīšana realizācijas nolūkā un neatļauta realizēšanu, ja tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Paredzamais sods brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.   
Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai personas nav saistītas citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.
 
nra.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"