46.lv
Sestdiena, 2024. g. 11. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Karmena, Manfreds, Milda/ Зиновий, Максим, Кирилл
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

Prāta Vētras pārstāvji atklāj, kādēļ šogad koncerttūrē nav iekļauta Latgale

Фото: LETA
Iemīļotā pašmāju grupa Prāta Vētra šogad koncerttūrē neuzstāsies nedz grupas solista Renāra Kaupera tēva pilsētā Preiļos, kā tas bija pirms trim gadiem, nedz arī kādā citā Latgales pilsētā, rāda Prāta Vētras koncerttūres grafiks. Grupas pārstāvji portālam Skaties.lv atklāja, ka šāds lēmums pieņemts “finansiālu apsvērumu” dēļ.
“Tam ir finansiāli apsvērumi, jo pa šiem trīs gadiem vēl vairāk cilvēku ir izbraukuši no valsts, un ekonomiskā situācija ir pasliktinājusies – izmaksas augušas, līdz ar to prognozes un finansiālais skatījums, kā mēs varētu pārdot koncertu Preiļos, lika būt piesardzīgiem un šo pilsētu izlaist,” portālam Skaties.lv pauda grupas menedžere Aija Auškāpa.

Atgādināsim, ka iepriekšējā koncerttūrē Prāta Vētra devās uz sešām Latvijas pilsētām, bet šogad plānots koncertus sniegt četrās pilsētās – Valmierā, Jelgavā, Ventspilī un Rīgā. Iepriekšējās koncerttūrēs vienmēr tika iekļauta kāda no Latgales pilsētām – piemēram, Preiļi, Jēkabpils vai Daugavpils.
 
“Pēc biļešu tirdzniecības rezultātiem redzam, ka cilvēki, kas būtu citādi būtu braukuši uz Preiļiem vai Saldu, tagad ir izvēlējušies braukt uz Ventspili vai Valmieru. Prognozējam, ka četros koncertos būs vairāk cilvēku nekā iepriekš sešos,” pauda A. Auškāpa. Viņa sacīja, ka latgaliešiem tuvākās pilsētas, kur apmeklēt Prāta Vētras koncertu, tagad ir Valmiera un Rīga.
 
Grupas menedžere pauda, ka “biļetes vēl ir pieejamas”, sīkāk neprecizējot to pārdošanas apjomus, bet vien norādot, ka tie esot labi.
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"