46.lv
Sestdiena, 2024. g. 11. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Karmena, Manfreds, Milda/ Зиновий, Максим, Кирилл
lat.46.lv/ru/ » LATVIJAS ZIŅAS

UgunsGrēka Jezups zina, kur nopirkt labāko “šmakovku”

Фото: Publicitātes foto
“To zina visi, bet es neteikšu. Tu gribi, lai VID aizklapē to vietu?” par grādīgās dziras iegādes iespējām intervijā ar žurnālu Privātā Dzīve saka iecienītā seriāla UgunsGrēks aktieris un mūziķis Kristaps Rasims (28). Sarunā atklājas vēl kāda VID un Rasima “attiecību” šķautne.
Kristaps Rasims līdzās aktiera gaitās darbojas arī mūziķu kolektīvā Bez PVN, tādēļ rodas likumsakarīgs jautājums, vai bieži sanāk uzstāties VID ballēs. “Dīvaini, bet VID klusē. Lai gan pieļauju, ka VID visdrīzāk mums maksātu “kešā”,” smejot teic Kristaps. “Bāc! Kā es “ieberzos”! Rīt gan jau zvanīs no ieņēmumu dienesta, ai uzzinātu, vai mums ir “tīra” grāmatvedība. Bet mums ar nodokļiem viss kārtībā,” saka aktieris un mūziķis. Ar ceļu policistiem gan esot gadījies visādi. “Paldies Dievam, viņi skatās UgunsGrēku,” priecājas Kristaps.
 
Kristapa Rasima ģimenē aug divi bērni – Ernests (4) un Terēze (2), kuri neizlaižot nevienu tēta pārstāvētā seriāla sēriju. Kā reaģē, ja ierauga tēti gultā ar svešu tanti? – “Viss kārtībā! Tā mūsu mājās ir normāla parādība. Ja nopietni – sākumā, redzot mani ekrānā, viņi to uztvēra kā kaut ko aizraujošu – ooo, stilīgi, tētis! Tā kā viņi jau pieraduši, ka esmu ar putniem un vienmēr daru kaut ko dīvainu, viņus mana ālēšanās seriālā nepārsteidza. Taču vienā brīdī Ernests pagriezās un teica – tēti, bet tu taču esi Jezups! Laikam sāka “iebraukt” scenārijā,” stāsta Kristaps.
 
Aktieris neslēpj, ka latgalieši bieži lamājas krieviski, jo “krievu valoda ir internacionāla emocionālās izteiksmes substance” un latgalieši to izmantojot. “Taču, lai smuki nolamātos, es labāk saku – “mauļe”, “bess” vai kādu citu sulīgu vārdu latgaliski. Neizklausās tik rupji,” stāsta no Latgales nākošais aktieris un liek cerības, ka pēc 20 gadiem visas meitenes ģībs no latgaliešu akcenta. “Tad es būšu pirmais čalis Rīgā,” nosaka Kristaps Rasims.
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"