46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknē atklātas vairākas nelegālā alkohola rūpnīcas

Фото: skaties.lv
Policija Rēzeknē aktīvi cīnās ar nelegālā alkohola tirdzniecības vietām, ziņu portālam 46.lv Valsts policijas Rēzeknes iecirkņa kartības policijas 1. nodaļas priekšnieks Gunārs Paškevičs.
„Pagājušo gadu vairāku kompleksu pasākumu rezultātā tika atklātas ne tikai vietas, kurās tirgoja nelegālo alkoholu, bet pat rūpnīcas, kurās tas tika ražots. Šobrīd jau vairākas krimināllietas ir nodotas prokuratūrai.
 
Bieži vien policija saņem anonīmu ziņu par vietu, kurā tirgo nelegālo dziru. Šajā gadījumā policija sūdzību reģistrē pēc kā tiek pārbaudīta tās būtība, lai iegūtu tiesneša atļauju veikt kratīšanu privātīpašumā. Šajā procesā jāiegulda daudz darba, lai pierādījumi būtu nopietni un pamatoti”, norāda likumsargs.
 
G. Paškevičs stāsta, ka ir bijuši gadījumi, kad tiek saņemta oficiāla vēstule, kuru parakstījuši vairāki rēzeknieši. Tas policijas darbu atvieglo, jo nav jāiegūst citi pierādījumi. Oficiālā vēstule pati jau ir kā pierādījums.
 
„Pēc kratīšanas vēl ir jāpierāda, ka izņemtais šķidrums ir nelegālais alkohols, tāpēc tiek veikta ekspertīze. Un tikai pēc ekspertīzes vainīgā persona tiek saukta pie atbildības.
 
Vēlos pateikties apzinīgajiem Rēzeknes iedzīvotājiem, kuri ar aktīvu pozīciju atbalsta policijas darbu”, sarunas beigās rēzekniešiem pateicību pauž kārtības policijas priekšnieks.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"