46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Pļavas vidū atstāta automašīna saduras ar vilcienu

Фото: Publicitātes Foto
Naktī no svētdienas uz pirmdienu 29. augustā Rēzeknes novada Ozolmuižas pagasta teritorijā kāds autovadītājs atstājis savu automašīnu uz vilciena sliedēm.
Dzelzceļa Rīga-Rēzekne 222.kilometrā, vilcienam bija jāveic ekstremālā bremzēšana, jo uz dzelzceļa sliedēm, ārpus pārbrauktuves atradusies automašīna «Volkswagen Touareg». Vadītājs automašīnu bija novietojis uz sliedēm ar priekšējiem riteņiem un pametis to. Vilcienu kustība bijusi apturēta laikā no plkst.2.35 līdz 3.57
 
”Dīvaini, ka blakus nav bijusi pārbrauktuve vai cits automašīnai domāts ceļš. Praktiski, autovadītājs ir braucis pa pļavu un uzskrējis ar priekšējiem riteņiem uz sliedēm, pēc kā automašīna iesprūdusi.

Autovadītājs pirms sadursmes ar vilcienu notikumu vietu pametis,” ziņu portālam 46.lv stāsta VP Latgales reģiona pārvaldes vecākais speciālists Ksenija Belova, „Diemžēl vilcienam pietrūka bremzēšanas ceļa un izvairīties no sadursmes nesanāca. Automašīnas īpašnieks ir noskaidrots, bet pārējie notikuma apstākļi šobrīd tiek noskaidroti.”
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"