46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Atkal jau auto avārijas Rēzeknē un novadā

Фото: youtube.com/sirokez
Laika posmā no 26.augusta līdz 30.augustam Latgalē reģistrēti 45 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem septiņi ar cietušajiem cilvēkiem, bet viens diemžēl arī ar bojā gājušo. Šajā laika periodā Latgales reģionā tika konstatēti 18 vadītāji, kuri piedalījās ceļu satiksmē alkohola reibumā – 9 automašīnu vadītāji un 9 velosipēdu vai mopēdu vadītāji, informē Valsts policija.
29.augusta Rēzeknes novada Ozolaines pagastā 1952.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu VOLVO, uzbrauca 2001.gadā dzimušam gājējam, kurš šķērsoja ceļu ārpus gājēju pārejas, nepārliecinoties par satiksmes drošību. Pēc sākotnējas informācijas autovadītājs nepamanīja gājēju, kurš stāvēja starp kravas automašīnu un autobusu, un negaidīti izskrēja uz ceļa. Pusaudzis no notikuma vietas tika nogādāts medicīnas iestādē un pēc palīdzības sniegšanas palaists mājās.
 
30. augustā Rēzeknē 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu BMW, neizvēlējās drošu kustības ātrumu, ka rezultātā ietriecās tajā pašā virzienā braucošajā automašīnā TOYOTA, kas savukārt, pēc inerces iebrauca automašīnā HONDA. Pēc notikušā medicīniskā palīdzība bija nepieciešama 1953.gadā dzimušai TOYOTA pasažierei, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"