46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Nekrītiet panikā

Фото: publicitātes foto
Nesen izlasīju internetā, ka mūsu pilsētā, iespējams, uzradies pedofils, turklāt centrā. Šī ziņa izraisīja dažādu komentāru vētru sociālajos tīklos un ažiotāžu rēzekniešu vidū. Vai ir nopietns pamats raizēties, vai arī tās ir tikai baumas?
Noteikt nav jākrīt panikā. Spekulējot uz sabiedrībai sāpīgām tēmām, kaut kādi cilvēki savas iedomas uzdod par reāliem faktiem. Būtībā jebkurā pilsētā vai ciemā atrodami „savādi” cilvēki, kurus viegli var noturēt par maniakiem vai pedofiliem. Tāpat ir ļoti viegli paziņot, ka kaut kur kļuva biežāki zagšanas, kautiņu utt. gadījumi. Ja katrreiz uzdosim līdzīgas „atklāsmes” par patiesību, būs bail pat iziet no mājām…
 
Tā kā dīvainu komentāru virkni izraisījušajā ziņojumā ticis minēts laukums pie GORA, nolēmām noskaidrot, vai šis incidents tik tiešām atgadījās, un aprunājāmies ar vienu no apsardzes darbiniekiem. Viņš pastāstīja, ka uzstādītās videonovērošanas kameras ļauj kontrolēt koncertzāles apkārtējo teritoriju jebkurā punktā. Nekas aizdomīgs vai bērniem un pusaudžiem potenciāli bīstams ziņojumā norādītajā vai kādā citā dienā nav noticis.
 
Valsts policijas Rēzeknes iecirkņa priekšnieks Gunārs Paškevičs paziņoja mums, ka 12. septembrī saņemts rakstisks iesniegums no rēzeknietes (kura arī ievietoja informāciju sociālajos tīklos). Viņa apgalvo, ka viņas bērniem klāt nāca dīvaina izskata vīrietis un piedāvāja tiem kaut kur aiziet kopā ar viņu utt. Šīs ziņas patlaban tiek pārbaudītas, nekādi jauni fakti saistībā ar šo situāciju nav konstatēti. Šogad tas bija vienīgais šāds pilsētas iedzīvotāju paziņojums.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"