46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

VIDEO: Rēzeknē aiztur agresīvu BMW autovadītāju

Фото: VP video fragments
Svētdien, 6.novembrī, vēlu vakarā ceļu policisti Rēzeknē, Ziemeļu rajonā, veicot dienesta pienākumus ceļu satiksmes uzraudzībā, pamanīja “driftojošo” automašīnu BMW. Policijas darbinieki mēģināja apturēt minēto automašīnu, taču transportlīdzekļa vadītājs nereaģēja uz vairākkārtēju likumsargu aicinājumu apstāties. Ceļu policijas norīkojums ar ieslēgtiem bākuguns skaņas un gaismas signāliem nekavējoties sāka sekot BMW automašīnai, informē VP Latgales reģiona pārvaldes vecākais speciālists Ksenija Belova.
 

Bēgot no policijas, BMW vadītājs neievēroja arī drošu braukšanas distanci, ka rezultātā iebrauca tajā pašā joslā braucošajā a/m MERCEDES, bet neskatoties uz to, bēgšanu turpināja.
 
Ņemot vērā, ka pārkāpējs radīja reālu apdraudējumu pārējiem satiksmes dalībniekiem, pakaļdzīšanās laikā, viņa apturēšanai tika pielietots dienesta ierocis - veikts brīdinājuma šāviens gaisā un vairāki šāvieni mašīnas riepu virzienā.
 
Neilgi pēc tam, kad mašīna vairs nebija tehniskā kārtībā, vadītājs netika galā ar automašīnas vadību un nogriezās uz piebraucamā ceļa, kur beidzot apstādināja savu transportlīdzekli. Vīrietis izkāpjot no automašīnas turēja rokā  kasteti, un nepakļāvās policijas darbinieku prasībām. Lai agresīvo vīrieti aizturētu, policijas darbinieki pielietoja speciālos paņēmienus. 
 
Pēc vadītāja personības identificēšanas tika noskaidrots, ka pie stūres brauca 1970.gadā dzimis rēzeknietis, kurš jau vairākkārt bija nonācis policijas redzeslokā. Par minētiem pārkāpumiem vīrietim draud kriminālatbildība. 
 
Pēc Krimināllikuma 270.panta 1.daļas, par pretošanos varas pārstāvim vai citai valsts amatpersonai, ja tā izpilda tai uzliktos dienesta pienākumus, vai par pretošanos personai, ja tā piedalās noziedzīga vai cita prettiesiska nodarījuma novēršanā vai pārtraukšanā, ja pretošanās izdarīta, lietojot vardarbību vai piedraudot ar vardarbību, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu. 
 
www.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
gun 09.11.2016 10:27
ČIKĀGA.
korpuss 09.11.2016 13:57
poliči gan malači,visu cieņu!
Rēzeknietis;D 09.11.2016 16:31
Nu bet Vīrietis arī krūts, nekurs otrais cilvēks nevarētu tik labi aizbēgt!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"