46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes upē ūdens līmenis sāk lēnām kristies

Фото: tvnet.lv
Vairākās Latgales upēs saglabājas ļoti augsts ūdens līmenis, turklāt Dubnā tās vēl mazliet kāpj, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.
Rēzeknes upē pie Griškāniem augstākais ūdens līmenis tika sasniegts svētdien, un naktī uz pirmdienu tas pazeminājies par vienu diviem centimetriem.
 
Dubnas pietekā Ošā ūdens pamazām atkāpjas, bet Dubnā tas vēl kāpis par dažiem centimetriem un ir tikai desmit centimetru zem 2013.gada aprīļa lielajos palos sasniegtās atzīmes.
 
Lēna ūdens līmeņa paaugstināšanās turpinās Aiviekstē pie Lubānas, kā arī Gaujas vidustecē un lejtecē. Pārējās Vidzemes un Latgales upēs ūdens līmenis pārsvarā pazeminās.

Jau ziņots, ka pēc stiprām lietavām pagājušajā nedēļā daudzviet Latgalē izcēlās plūdi, visvairāk cieta Baltinavas un Kārsavas novads.
 
Latgales austrumu daļā hidroloģiskie novērojumi tiek veikti tikai Rēzeknes upē un Zilupes upē, un ūdens līmenis tajās nepārsniedza pēdējo gadu lielāko palu atzīmi, kas reģistrēta 2013.gada aprīlī.
 
Šonedēļ nokrišņu Latvijā būs maz, ūdens līmenis pārsvarā pazemināsies.

Un pašā nobeigumā, rēzeknieša un izcila video operatora Andreja Skangala sižets par Rēzeknes plūdiem.

 

tvnet.lv

Комментарии (0-1/1)
Albertina Mrs. 08.01.2024 16:50
SRETNA NOVA GODINA SVIMA VANI. SRETAN SAM ŠTO SMO DOŠLI DO 2024. PA ŽELIM BRZO PODIJELITI SVOJE RANO SVJEDOČANSTVO O KAKO SAM DOBIO ZAJAM OD 20 000 EURA OVE 2024. GODINE. PRIJAVIO SAM SE ZA ZAJAM I DAVIDSON LOAN FIRM WORLD WIDE MI JE ODOBRIO ZAJAM. ZNAM O ČEMU GOVORIM I ZNAM KROZ ŠTO SAM PROŠAO, AKO VAM TREBA ZAJAM ZA BILO KAKAV PROJEKT I ŽELITE INVESTIRATI, MOŽETE KONTAKTIRATI G. DAVIDSON ALBERTA PUTEM E-MAILA: {davidsonalbertloan@gmail.com} WHATSAPP: {+4917645027555}
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"