46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknē iereibis vīrietis sabojā vairākus auto un uzbrūk policistam

Фото: Publicitātes foto
Rēzeknē kādas daudzstāvu mājas iedzīvotājs aizturēja iereibušu vīrieti, kurš sabojāja vairākas pagalmā stāvošas automašīnas. Nonākot policijas automašīnā aizturētais pretojās un uzbruka policistam.
Aizvadītajā nedēļā Rēzeknē vēlā vakara stundā kāds 1962.gadā dzimis vīrietis huligānisku tieksmju vadīts, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru, sabojāja ap 10 automašīnām, kas bija novietotas stāvēšanai daudzstāvu mājas pagalmā. Pārkāpēju, kurš ar betona gabalu dauzīja automašīnas, aizturēja viens no iedzīvotājiem, pēc kā izsauca policiju. 
 
Saņemot izsaukumu, uz notikuma vietu nekavējoties devās policijas norīkojums un aizturēja iereibušu pārkāpēju, ievietojot viņu dienesta automašīnas aizturēšanas nodalījumā. Kamēr policisti skaidroja visus notikuma apstākļus, aizturētais vīrietis sāka uzvesties agresīvi, atlauza sēdvietas detaļu un sāka dauzīt pa dienesta automašīnas sienu. Uz policijas inspektora prasībām pārtraukt likumpārkāpumu vīrietis nereaģēja, pēc kā policists mēģināja atņemt atlauzto detaļu, taču aizturētais sāka pretoties un nodarīja policistam miesas bojājumus, pārsitot uzaci un acs plakstiņu.  
 
Aizturētais vīrietis agrāk nav nonācis policijas redzeslokā. Pēc notikušā viņš nevarēja paskaidrot savas rīcības motīvus. Saistībā ar notikušo policijā ir uzsākti divi kriminālprocesi – par huligānismu (Krimināllikuma 231.pants 2.daļa) un par uzbrukumu valsts amatpersonai (269.pants 1.daļa). 
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
xxx 31.05.2016 22:23
Redz pie kā novedusi lielā demokrātija un visatļautība!Tādam mežonim,kas bojā visu vietā cietumā ilgus gadus!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"