46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes novadā nositas motociklists

Фото: Publicitātes foto
5. jūnija naktī ap pusnakti Rēzeknes novada Deimaņos, braucot ar motociklu, nosities kāds pagaidām nenoskaidrots vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.
Vīrietis braucis ar motociklu "Jawa" bez valsts numura zīmēm un ietriecies stāvošā traktorā. Motocikla vadītājs gāja bojā notikuma vietā.
 
Sestdien no rīta Rīgā, Čaka un Tallinas ielas krustojumā, avārijā tika iesaistītas trīs vieglās automašīnas - "Audi", kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis, "Citroen", kuru vadīja 1960.gadā dzimusi sieviete, un stāvoša automašīna "Volvo". Avārijā cieta "Citroen" vadītāja un 1967.gadā dzimusi sieviete, kuras nogādātas slimnīcā.
 
Savukārt Baznīcas un Lāčplēša ielas krustojumā saskrējās automašīnas "Audi", kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis, un "Opel", kuru vadīja 1970.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta 2007.gadā dzimis zēns, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.
 
Rucavas novadā, uz Liepājas - Klaipēdas šosejas, 1952.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu "Mercedes Benz" ar Lietuvas numura zīmēm, bija novērsis skatienu no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā ietriecās tilta margās un pēc tam auto iekrita upē. Cietušais guva traumas un nogādāts slimnīcā. Savukārt Aglonā 1988.gadā dzimusi vadītāja netika galā ar automašīnas "Peugeot" vadību un iebrauca grāvi. Vadītāja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.
 
Rīga, kāpās pie Vecmīlgrāvja, 1983.gadā dzimis vīrietis ar kvadraciklu iebrauca kokā, kā rezultātā guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.
 
Kopumā vakar policija Latvijā ir reģistrējusi 68 avārijas, kurās cieta 14 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas apkārtnē notikusi 31 avārija, kurās cieta deviņi cilvēki.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"