46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Latgales reģionā izņemta marihuāna

Фото: kmv.gorodskoitelegraf.ru
Nedēļas laikā Latgales reģionā notika dažādi pasākumi vērsti pret narkotisko un psihotropu vielu nelikumīgu apriti, kuru rezultātā tika izņemtas narkotiskās vielas un aizturēti cilvēki.
Policijas rīcībā tika saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš, iespējams, saistīts ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti. Šīs informācijas pārbaudei tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.panta 1. daļas.

 Preiļu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki veica kratīšanu aizdomās turamā 1985. gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā, Līvānos. Operatīvo pasākumu rezultātā tika izņemti 100 g marihuānas. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī. 
 
Tāpat arī Daugavpilī policijai izdevās izņemts diezgan apjomīgu aizliegto vielu daudzumu, proti, Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvus pasākumus, par narkotisko vielu nelikumīgu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā, Daugavpilī aizturēja 1988. gadā dzimušu vīrieti. Izmeklēšanas ietvaros, policisti veica nepieciešamos pasākumus personas pārbaudei, tajā skaitā veica šī vīrieša dzīvesvietas apskati, kuras rezultātā policisti izņēma 77, 23 g marihuānas.
 
Jāpiebilst, ka aizturētie vīrieši agrāk nebija nonākuši policijas redzeslokā. 
 
Par šādiem noziegumiem likumā paredzēta  brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"