46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Aculiecinieks: vandaļi turpina uzbrukt Rēzeknei- nolauzti desmitiem jauniestādītu koku (foto)

Фото: Aculiecinieka foto
Pēdējos mēnešos Rēzekni ir pārņēmis vandalisma vilnis. Pagaidām vēl nenoskaidrotas personas turpina izpostīt Rēzeknes pilsētu gan bojājot atpūtas soliņus, gan nolaužot jauniestādītos kokus. 
13. februāra agrā rītā, pagaidām vēl nenoskaidrotas personas nolauza desmitiem jauniestādītu koku Zemnieku ielā, kur ielas rekonstrukcijas rezultātā nozāģēto veco koku vietā tika iestādīti jauni. 

Aculiecinieks Imants raksta: "Nesaprotu, kādam idiotam ir jābūt, lai tādā veidā postītu savu pilsētu. Šī uzvedība var tikt raksturota tikai kā mērkaķa uzvedība, tomēr arī mērkaķis nemēslos tur, kur dzīvo. Kur ir mūsu novērošanas kameras? Vai atradīs šos neliešus? Vai tie tomēr atkal paliks nesodīti? ".

Viens no vietējiem iedzīvotājiem, kurš dzīvo Zemnieku ielas rajonā, portālam 46.lv pastāstīja, ka  piecēlās pl.5.30 no rīta, izdzirdot samērā dīvainu troksni, it kā kāds šautu ar pneimatisko ieroci. Izskrienot pagalmā redzēju tikai jau nolauztos kociņus, huligāni bija pazuduši bez pēdām. 

Ja gadījumā Jūs esat kļuvis par vandālisma akta aculiecinieku, lūgums nekavējoties paziņot par to Valsts policijai pa tālr. 64603500, 64603502 vai 110. Aizstāvēsim mūsu pilsētu!


 

Ужасный акт вандализма произошел в ночь с 13 на 14 февраля в городе Резекне по ул. Земниеку кому-то помешали посаженые ...

Posted by Aleksandrs Bazilevs on Sunday, 14 February 2016
lat.46.lv  
Foto


Комментарии (0-2/2)
Novadnieks 15.02.2016 22:29
iebraucot Rēzeknē ir zīme ka tiek viekta video novērošana, lai skatās kameru ierakstos kas to dara. Vai arī zīme ir a kameru nav? Kā ir Rēzeknes pilsētas dome??
Sniedziņš 19.02.2016 15:39
Tā ir, kad pilsētā nav pašvaldības policijas!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"