46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Rēzeknes kriminālpolicija: reidi narkotiku aprites atklāšanai

Фото: La.lv
Viens no Rēzeknes kriminālpolicijas prioritārajiem darbības veidiem ir cīņa pret narkotiku izplatīšanu un lietošanu. Tādēļ turpinās preventīvu pasākumu komplekss cīņai ar šo vielu apriti, informē pašvaldības laikraksts "Rēzeknes Vēstnesis".
Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa vadītājs Gunārs Paškevičs pastāstīja laikrakstam “Rēzeknes Vēstnesis”, ka 21. janvārī tika veikts reids vairākās mūsu pilsētas spēļu zālēs, pārbaudīti astoņi cilvēki, diviem no tiem (1984. un 1991. gadā dzimušiem) nozīmēta ekspertīze un uzsākti divi administratīvie procesi saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 46. panta 1. daļu. 28. janvārī kriminālpolicijas darbinieki vienā no atpūtas vietām Rēzeknē aizturēja 1977. gadā dzimušu personu, tika konfiscētas pakas ar amfetamīnu un marihuānu. Uzsākta krimināllieta, notiek izmeklēšana. Savukārt 3. februārī, pateicoties policijas operatīvām darbībām, stāvvietā pie kādas kafejnīcas aizturēta 1964. gadā dzimusi persona (par narkotiku uzglabāšanu), rezultātā uzsākta krimināllieta, notiek izmeklēšana. Divām personām (1972. un 1975. gadā dzimušas) saskaņā ar reida rezultātiem nozīmēta ekspertīze narkotisko vielu noteikšanai, uzsākti divi administratīvie procesi.
 
Atgādinām, ka 2015. gadā Rēzeknes kriminālpolicijas darbinieki sadarbībā ar Latgales kriminālpolicijas biroju regulāri veica preventīvus plānveida pasākumus: reidus ar kinologu un dienesta suņu piedalīšanos, lekcijas pilsētas izglītības iestādēs u.c. Ierosinātas 45 krimināllietas par narkotisko vielu glabāšanu, lietošanu, pārvadāšanu, likvidētas četras šīs indes tirdzniecības vietas (2014. gadā ierosinātas 23 krimināllietas). Pieciem cilvēkiem piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Turklāt konfiscēts daudz dabisko un sintētisko narkotisko vielu. 
Pēdējo gadu darba analīze liecina, ka narkotiku lietošanas un izplatīšanas problēma kļūst arvien aktuālāka, vēl jo vairāk, kad personas, kas lieto narkotikas, ir tā saucamajā riska grupā. G. Paškevičs atzīmēja, ka, neskatoties uz grūtībām, kuras nākas pārvarēt, Rēzeknes kriminālpolicijas darbs cīņā ar narkotikām dod rezultātus. Tādēļ tas tiks turpināts, lai neļautu šim ļaunumam izplatīties pa mūsu reģionu un mēģinātu maksimāli norobežot no tā pusaudžus un jauniešus. 
 
Rēzeknes policijas iecirkņa vadītājs pateicas pilsētas skolām un citām mācību iestādēm par atbalstu un informatīvu darbu ar vecākiem un skolēniem, kā arī rēzekniešiem, bez kuru aktīvas līdzdalības un palīdzības būtu grūti sasniegt pozitīvus rezultātus. 
 
Cerēsim, ka ar kopīgām policijas pūlēm un sabiedrības atbalstu uzlabosies kriminogēnā situācija Rēzeknē, Rēzeknes un Viļānu novadā. 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
valsts prezidents vejonis kants janeks knab 1993 gada 17.04.2016 15:49
liepajas policija ar aizputes drosibu dienestu uzbruka ko organizeja specvieniba liepaja vini ivadija policijas rezerveis darbiniekam injekciju indi vini balsoja taja pasa laika drosibas dienestu vadija prezidente vaira vike freiberga kas ir sievaij radiniece viksne kravcovi,sievas radus vini iemidzinaja rinda stavot ar drosibas dienestu kas ir izpausmes terorizmam,2005 gada 5 maija pieeta pavilostas inspektors ieroci u papira ar cita diognozi un tiesas lemumuma indentitati mani ielika arsttis cietuma ievadija indi apalomes virusu kas ir lidzigs visi lieinieki stradnieki tika inficeta izdarija mediki lietuviete zids,atmaksaja asv rabins komersants es pardevu kaminmalku bet vins par cukura galvu sanema katrs 10.000-lati lietuva bija izsludinats konkurs par ss mazbernu nogalinasanu likumigi ar advokatiem ebreji mani izlaupija mani ipasumi bija pieskirti policijas rezerves kapralis v.v.vi ar specialo pakapi mums garanteja drosibu latvijas republika musu viri krita par latviju esmu kritusais esmu no cinka maisa auksam celies 1993 gadapret mirusa neciena,visus radus iznicinaja policija ko vadija drosibas diensts mani radi ir balodis generalis buls vecpils pizeliem vecmama ir rezekniete dzena dzerina pizels cipani,vini nogalinaja laij dzivotu visu manu gimeni
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"