46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Autovadītājs Varakļānu novadā mēģina piekukuļot policistus

Фото: Publicitātes foto
Ceturtdien, 18.februārī, ap plkst.11.00, Varakļānu novadā, Varakļānu pagastā, autoceļa Jēkabpils – Rēzekne – Ludza – Terehova 51.kilometrā par ātruma pārsniegšanu ceļu policija apturēja automašīnu, kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis.
Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde informē, autovadītājs, lai izvairītos no administratīvā soda, policistam piedāvāja naudas summu 20 eiro apmērā.
 
Par šo pārkāpumu policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma "Par kukuļa, tas ir, materiālu vērtību, mantiska vai citāda rakstura labumu, nodošanu vai piedāvāšanu personiski vai ar starpnieku valsts amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, izdarītu vai neizdarītu kādu darbību kukuļdevēja, kukuļa piedāvātāja vai citas personas interesēs, neatkarīgi no tā, vai nodotais vai piedāvātais kukulis domāts šai valsts amatpersonai vai jebkurai citai personai".
 
Par šo likumpārkāpumu autovadītājam var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"