46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Par auto zādzībām Ludzas iecirknī nonāk divi jaunieši

Фото: Publicitātes foto
Trešdien, 9.martā Ludzas policijas iecirknī saņemts iesniegums par automašīnas Audi zādzības faktu Zilupē. Pēc šīs informācijas saņemšanas ierosināts kriminālprocess un uzsākti operatīvie pasākumi likumpārkāpēju noskaidrošanai.
Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore informē Anastasija Laizāne, drīz vien policistiem izdevās noskaidrot un aizturēt aizdomās turamo jaunieti, kurš jau agrāk vairākas reizes bija pastrādājis mantiska rakstura noziegumus.
 
Turpinot izmeklēšanu ar aizturēto, 1999.gadā dzimušo jaunieti, Ludzas iecirkņa policistiem izdevās atgūt gan zagto auto, gan noskaidrot, ka viņš, visticamāk, pērn ir pastrādājis vēl vienu automašīnas Mercedes zādzību tur pat Zilupē.
 
Līdzīga situācija sagaidīja Ludzas iecirkņa policistus arī aizvadītas nedēļas nogalē, svētdien 13.martā, kad saņemta informācija no satraukta iedzīvotāja, ka Ludzā nakts laikā nozagta viņam piederošā automašīna VW Golf.
 
Uzsākot kriminālprocesu un neatliekamos izmeklēšanas pasākumus, policisti operatīvi aizturēja aizdomās turamo, 1998.gadā dzimušo jaunieti, kurš tāpat kā iepriekšējais subjekts, policistu redzeslokā nebija nonācis pirmo reizi.
 
Turpinot darbu, atrasta nozagta automašīna, kā arī noskaidrots, ka tajā pat naktī Ludzā aizturētais mēģināja nozagt kādu citu automašīnu VW Passat, taču nezināmu iemeslu dēļ nevarēja to iedarbināt. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"