46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Ludzā aizdomās par sirmgalves aplaupīšanu aiztur divus vīriešus

Фото: Diena
Ludzas policistiem izdevās aizturēt divus vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās kādas sirmgalves aplaupīšanā, nodarot viņai miesas bojājumus, informē Anastasija Laizāne VP Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore.
 
18.marta vakarā, ap pulksten 21:00, Zilupes novada Zaļesjes pagastā pie kādas 1937.gadā dzimušās vientuļas kundzes mājās ieradās divi vīrieši ar nazi un maskās un, pielietojot pret viņu vardarbību un fizisku spēku, pieprasīja naudu. Uzbrucējiem izdevās nolaupīt vairākus simtus eiro un pārtikas produktus, pēc kā viņi metās projām, pametot piekauto kundzi bezpalīdzības stāvoklī.

Veco kundzi nākamajā rītā atrada kaimiņš, kurš par notikušo ziņoja policijai. Cietusī ar dažādiem miesas bojājumiem tika nodota mediķu aprūpē, bet Ludzas iecirkņa policisti nekavējoties uzsāka ļaundaru meklēšanas pasākumus. Operatīvā darba rezultātā tajā pat dienā policistiem izdevās noskaidrot un aizturēt aizdomās turamos – 1982. un 1974.gadā dzimušus vietējos iedzīvotājus. 
 
Policija turpina izmeklēšanu kriminālprocesā, kas uzsākts par laupīšanu personu grupā. Par šādu noziegumu uzbrucējiem draud brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem. Vecākais no aizturētajiem jau agrāk ir tiesāts, šodien (21.03.) tiesā tiek lemts drošības līdzekļa – apcietinājums - piemērošanu. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"