46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Izņemts vairāk nekā kilograms marihuānas

Фото: Valsts policija
Veicot pasākumus narkotisko vielu nelikumīgās aprites jomā, Daugavpils un Līvānu novada teritorijā izņemts vairāk par kilogramu marihuānas. Divas personas aizturētas un apcietinātas. 
Pirms neilga laika Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja policisti ieguva informāciju par to, ka nenoskaidrotu personu grupa Daugavpils novadā nodarbojas ar aizliegto vielu realizāciju. Ar mērķi pārbaudīt minēto informāciju un veikt nepieciešamos operatīvus pasākumus, tika uzsākts kriminālprocess. 

Apjomīga un rūpīga darba rezultātā, veicot dažādus operatīvus pasākumus, narkotisko vielu realizācijas brīdī policistiem izdevās aizturēt divas personas, 1987. un 1979.gadā dzimušus vīriešus, pie kuriem Daugavpils un Līvānu novada teritorijā kopumā tika izņemts 1 100 grami marihuānas. Jāpiebilst, ka abi vīrieši jau agrāk nonāca policijas redzeslokā par līdzīgiem noziegumiem, bet vecākais vairākas reizes ir tiesāts par noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu apriti. 

Par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu personu grupā aizturētajiem draud vīriešiem draud brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz desmit gadiem. 25.martā pret abiem vīriešiem piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"