46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Ludzā iereibis vadītājs ar zagtu auto bēg no policijas

Фото: skaties.lv
6.aprīļa vakarā Ludzas pilsētā policijas darbinieki, veicot dienesta pienākumus satiksmes uzraudzībā, pamanīja kādu bez gaismām braucošu automašīnu Audi,  kuru viņi mēģināja apturēt. 
Automašīnas Audi vadītājs nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām apturēt auto un turpināja kustību, kā rezultātā policisti uzsāka šīs auto vajāšanu. Pakaļdzīšanās turpinājās pavisam neilgi, līdz brīdim kamēr Audi vadītājs, pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu, ceļa pagriezienā netika galā ar spēkrata stūri un ietriecās dzīvojamās mājas sienā.
 
Pārkāpējs, 1982.gadā dzimis agrāk tiesātais Kārsavas novada iedzīvotājs, pie automašīnas stūres atradās acīm redzamā alkohola reibumā, taču atteicās no visām iespējamām alkohola koncentrācijas pārbaudēm, ko veic uz vietas vai med.iestādē. Paralēli visiem minētajiem notikumiem Ludzas policijas iecirknis saņem informāciju par to, ka kādam vīrietim Ludzā tika nozagta automašīna Audi. Informējot par notikušo policijas norīkojumus, jau pēc neilga laika noskaidrojās, ka avarējusī auto ir zagta. 
 
Turpinot notikuma izmeklēšanu un apstākļu noskaidrošanu, policisti uzzināja, ka aizturētais nozaga minēto automašīnu no sava paziņas. Tāpat aizturētajam vīrietim nav noteiktajā kārtībā iegūtas braukšanas tiesību, tāpēc viņam draud kriminālatbildība pēc diviem Krimināllikuma pantiem – transportlīdzekļa zādzība un braukšana pie stūres bez tiesībām reibumā.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"