46.lv
Piektdiena, 2024. g. 26. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris/ Дмитрий, Артем
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Izgāztuvē Daugavpilī atrasts noslepkavotas sievietes līķis

Фото: LETA
11.aprīlī Daugavpils iecirkņa policisti ieguva savā rīcībā operatīvo informāciju par to, ka kāds vīrietis, iespējams, veica vardarbīgas darbības attiecībā pret savu piedzīvotāju, ar kuru kopā dzīvoja vienā istabā Dzelzceļa ielā. Šīs informācijas pārbaudei nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess, lai būtu iespēja pilnvērtīgi veikt visus nepieciešamos operatīvos pasākumus. 
 
Jau tajā pat dienā policisti aizturēja 1961.gadā dzimušu, agrāk par slepkavību tiesātu, vīrieti, kurš tika turēts aizdomās nozieguma izdarīšanā pret zināmās sievietes dzīvību. Turpinot izmeklēšanu un veicot nepieciešamās izmeklēšanas darbības ar aizturēto personu, policistiem izdevās noskaidrot, ka 8.aprīlī viņš noslepkavoja savu 1974.gadā dzimušu kopdzīvotāju, pēc kā ietina līķi polietilēnā un izmeta atkritumu konteinerī. 

Pateicoties profesionāli un operatīvi paveiktajam darbam, Kriminālpolicijas amatpersonām izdevās atklāt minēto noziegumu ļoti īsā laikā. Vīrietis atzinās pastrādātajā noziegumā un jau viņa aizturēšanas dienā tika noskaidrota visa notikuma aina. Izrādās, ka sieviete tika noslepkavota 8.aprīļa naktī, kad kopīgas iedzeršanas laikā abu starpā izcēlās sadzīves rakstura konflikts, kura rezultātā aizdomās turamais ar nazi nodūra cietušo. 
 
13.aprīlī, aizturētais vīrietis tika apcietināts. Tāpat arī vakar Daugavpils novada Demenes pagasta izgāztuvē, apjomīga un smalka darba rezultātā, tika atrasts nodurtas sievietes līķis. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"