46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Traģiski Ziemassvētki Griškānos. No tilta nogāžas auto, gājis bojā jaunietis

Фото: LETA
Rēzeknes novadā, Griškānos, piektdien automašīnai nokrītot no tilta, nāvējošas traumas guvis jaunietis, informē Valsts policija.
Valsts policijā paskaidroja, ka negadījums notika Rēzeknes novada Griškānos, kad pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Mazda" 626, iebrauca tilta margās, kā rezultātā auto nokrita no tilta upes krastā.
 
Negadījumā vissmagāk cieta 21 gadus vecs jaunietis, kurš no gūtajām traumām slimnīcā mira. Smagi cietuši vēl divi automašīnas pasažieri - 27 un 26 gadus veci vīrieši, kuri ar smagiem lūzumiem un citām traumām nogādāti slimnīcā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.
 
27 gadus vecam vīrietim mediķi konstatējuši smagu galvas un mugurkaula traumu. Viņš smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā. Savukārt 26 gadus vecam vīrietim, kurš atradies avarējušajā automašīnā, konstatēti dažādi kaulu lūzumi un ķermeņa sasitumi.

lat.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
ritenbraucejs 28.12.2015 12:53
vajag to celazimi 70 uzstadit 100-150m pirms tilta,nevis uz pasa likuma.tur jau ne viena vien avarija bija.
Ceļazīme! 28.12.2015 14:31
Izbraucot to šauro tiltu un līkumu, sapratu, ka ne pirmā avārija un ne pēdējā! :( Žēl! Brīdinošu zīmi ir jāliek laiku iepriekš. Ceļš ir pa kreisi un pa labi, pa vidu ir upe. Kurš nezinu šo vietu, ir grūti saprast no Rīgas puses braucot.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"