46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Mēģinājums nozagt automašīnu Rēzeknē noved pie avārijas

Фото: Publicitātes foto
3.janvārī ap 12:20 Rēzeknē, Blaumaņa ielā kāds automašīnas Audi īpašnieks, iedarbinot savu transportlīdzekli, uz īsu brīdi atstāja to bez uzraudzības, kamēr atgriezās mājās kaut ko paņemt. Tajā brīdī garām automašīnai gāja kāds cits vīrietis, kura uzmanību pievērsa iedarbināta un bez uzraudzības esoša automašīna Audi, vēsta Valsts policijā. 
Ilgi nedomājot viņš tajā iesēdās un devās projām, taču tālu aizbraukt viņam neizdevās – jau pēc pāris simts metriem nelikumīgs Audi vadītājs iebrauca stāvošajās automašīnās BMW, Audi un Ford.

Negadījuma rezultātā kājas traumu guva 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš negadījuma brīdī atradās pie Forda. Uz notikuma vietu ieradās policija un aizturēja nelikumīgu 1969.gadā dzimušu Audi vadītāju, kurš ieslēdzās automašīnas salonā un negribēja iet ārā.
 
Cerams, ka pēc šādas pieredzes Audi īpašnieks turpmāk neatstās savu spēkratu bez pieskatīšanas. Jācer, ka daudzi citi autovadītāji arī mācīsies no šādas nepatīkamas pieredzes.
 
Tajā pat dienā, 3.janvārī, Rēzeknes novada Ozolaines pagastā automašīnas Audi vadītājs notrieca 1981.gadā dzimušu gājēju, kurš šķērsoja ceļu pārāk tuvu braucošas automašīnas priekšā. Gājējs guva dažādas traumas un tika nogādāts slimnīcā. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"