46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Atklāta cietsirdīga divu personu slepkavība Rēzeknē

Фото: Publicitātes foto
Par cietsirdīgu divu personu slepkavību 8.janvārī apcietināts kāds agrāk tiesātais vīrietis.
7.janvārī Rēzeknes pilsētā kādā dzīvoklī tika atrasti divu vīriešu līķi ar vairākām durtām brūcēm ķermenī un kaklā. Policija nekavējoties ierosināja kriminālprocesu un uzsāka izmeklēšanu. Tika noskaidrotas cietušo personības – 1960. un 1976.gadā dzimušie vīrieši,  vienam no tiem bija atstāts ķermenī iedurts nazis. 

Veicot neatliekamās izmeklēšanas darbības, policijas darbinieki uzsāka aizdomās turamo personu loku pārbaudi. Apjomīga un neatlaidīga darba rezultātā jau tajā pat dienā izdevās noskaidrot un aizturēt aizdomās turamo, 1982.gadā dzimušu vīrieti, kurš agrāk vairākas reizes bija tiesāts, tostarp arī par sevišķi smagiem noziegumiem.  
 
Nākamajā dienā pēc minētā nozieguma pastrādāšanas, 8.janvārī, aizdomās turamais tika apcietināts. LRP Kriminālpolicijas birojs turpina izmeklēšanu kriminālprocesā, kas uzsākts pēc Krimināllikuma 118.panta 2.punkta “Slepkavība sevišķi pastiprinošos apstākļos”, nozīmējot nepieciešamās ekspertīzes un veicot citas procesuālās darbības.  Par šādu sevišķi smagu noziegumu likums paredz mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no piecpadsmit līdz divdesmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"