46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Viļānos Audi vadītāji nesadala ceļu

Фото: tvnet.lv
Laika posmā no 8.janvāra līdz 12.janvārim Latgalē reģistrēti četri negadījumi ar cietušajiem cilvēkiem. Taču, spriežot pēc traumām, cietušo dzīvībām briesmas nedraud,  informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.
8.janvārī Daugavpils novada Nīcgales pagastā, nobraucot no ceļa, apgāzās automašīnas Škoda, kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Vēlāk vadītājs vērsās pēc med.palīdzības. 

9.janvārī ap pusdienlaiku Daugavpils novada Līksnas pagastā 1981.gadā dzimis automašīnas VW vadītājs nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Medicīniskā palīdzība bija nepieciešama 1959.gadā dzimušai pasažierei.

11.janvārī Viļānu novada Vīļānos notika divu automašīnu Audi  sadursme. Viens no negadījumā iesaistītajiem vadītājiem, 1964.gadā dzimis vīrietis, guva traumu, bet no med. palīdzības atteicās.

12.janvārī no rīta Līvānu novada Rožupes pagastā notika automašīnas Chrysler un VW sadursme. Pēc notikušā slimnīcā tika nogādāts 1978.gadā dzimis VW vadītājs. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"