46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Mamma izmisumā – Ludzā nolaupīts viņas 7 mēnešus vecais bērniņš!

Фото: Facebook
Sociālo tīklu Facebook pāršalc satraucoša ziņa –  Ludzā ir nolaupīts bērniņš. Portāls 46.lv sazinājās ar Ludzas policijas iecirkni, kur apstiprināja, ka iesniegums ir saņemts. 
Bērniņu sauc Teimurs (Теймур), viņam ir 7 mēneši, 74cm augums un tumši zilas acis. Viņam mugurā bija zili violets kombinzons.

"Es īsti nezinu, ko rakstīt.. Tas ir manas māsas bērns. Zinu, ka viņi jau sen strīdas. Sākumā visi dzīvoja Rīgā, bet viņš ļoti bieži sita viņus, tāpēc mana māsa aizbēga uz Ludzu pie vecmāmiņas. Viņš viņus tur atrada. Bieži atbrauca, strīdējās, sita, draudēja. Katru reizi viņa gāja uz policiju, rakstīja iesniegumu, nesen uzrakstīja iesniegumu bāriņtiesai, lai viņam atņemtu bērna apgādniecības tiesības. Šodien viņš bērnu nozaga no bērnudārza. Tas ir viss, ko es zinu."-komentē situāciju Jekaterina Cunska.

Ļoti iespējams, ka bērns aizvests uz Rīgu vai to mēģina izvest no valsts. Māmiņa aicina visus turēt acis vaļā, padalīties ar ziņu un, ja kādam ir kāda informācija, tad sazināties ar viņu pa tālruni +37125276797 vai zvanīt 110.

 

СРОЧНО РЕПОСТ!!!Сегодня у моей сестры в городе Лудза в 16.30часов был похищен ребёнок! Мальчик, зовут Теймур, возраст...

Posted by Jekaterina Cunska on Wednesday, January 20, 2016



 
 
 

lat.46.lv
 
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"