46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 29. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis/ Галина, Леонид, Ирина
lat.46.lv/ru/ » LIKUMS UN KĀRTĪBA

Ludzas policija noraida bērna nozagšanas faktu

Фото: Google street view
“20. janvārī tika nolaupīts 7 mēnešu vecs bērniņš Ludzā” -  pastāstīja savā profilā Facebook izmisumā esoša mamma. Šī ziņa satricināja Latvijas sociālos tīklus, iedzīvotāji pauda sašutumu par notiekošo. 
Portāls 46.lv sazinājās ar  Ludzas policijas iecirkni, lai noskaidrotu detalizētāk, kādu vadmotīvu pēc ,tika nolaupīts bērniņš. 

„Laulība ir savienība starp diviem cilvēkiem, arī šis gadījums nav izņēmums, šobrīd pāra attiecībās notiek šķiršanās process, kas izsauc dažādas konfliktsituācijas.  Jā, iesniegums par bērna nolaupīšanu tika saņemts un policijas darbinieki sazinājās gan ar tēvu, gan ar Rīgas policijas darbiniekiem. Tēvs ir tiesīgs tikties ar bērniņu, jo viņam ir tādas tiesības, to nevar klasificēt kā bērna nolaupīšanu, jo likumīgi viņš ir bērna tēvs.  Bāriņtiesa nav pieņēmusi lēmumu ar kuru no vecākiem dzīvos bērniņs, jo noris šķiršanās process, lai arī pāris dzīvoja civillaulībā. 
 
Komentējot situāciju plašāk, tad bērniņa tēvs netikās ar savu dēlu veselus divus mēnešus, dažādu apstākļu dēļ. Māte dzīvo Ludzā, bet tēvs Rīgā. Atbraucot ciemos uz Ludzu, notika vārdiska konliktsituācija, jo vecāki nespēj vienoties par tikšanos ar bērnu,  kuras rezultāta tēvs paņēma bērnu pie sevis un aizbrauca uz Rīgu. Varas iestādes ir sazinājušās ar bērna tēvu, kā arī Nepilngadīgo lietu komisija  Rīgā izvērtēs, dodoties uz tēva dzīvesvietu, kādi ir bērna dzīves apstākļi. Tēvs komunicē ar policiju, neslēpjas un nerada draudus savam bērnam. Pēc likuma abiem vecākiem ir vienādas tiesības, tuvākajā laikā Bariņtiesai jāizlemj pie kura no vecākiem paliks bērns, jo abi vecāki ir iesnieguši iesniegumu Bāriņtiesai, lai piešķirtu aizgādniecības tiesības.”- skaidro situāciju  policijā. 
 
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-3/3)
Tiešām???? 22.01.2016 10:18
Vēl joprojām policijā strādājošie nezin vārda "civillaulība" skaidrojumu???? Varbūt to noskaidrot pie zinoša jurista, nevis lietot nepareizi?!....
miss 22.01.2016 11:27
A tu vispār zini kā un ko tieši teica policijā? Varbūt autors varēja uzrakstīt savādāk? Vai tu stāvēji blakus tajā brīdī? TAD AIZVER MUTI, "jurists"
es 22.01.2016 12:29
;atei atne;t 7 ;enesus vecu ;azuli tas ir necilvecigi berna; jabut tikai ar ;a;;u
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"